Varful de lance al americanilor de la Jeep dezvelit inainte de vreme. Se numeste Grand Wagoneer si vine in 2019

Varful de lance al americanilor de la Jeep dezvelit inainte de vreme. Se numeste Grand Wagoneer si vine in 2019
  • Prima imagine cu noul Jeep Grand Wagoneer a fost dezvelita din greseala
  • Varful de lance al americanilor se lanseaza in 2019
  • Acesta va fi un rival direct al Land Rover-ului si va costa aproape 130.000 de dolari
Distribuie pe Facebook

Prima poza oficiala a noului Jeep Grand Wagoneer a fost dezvelita din greseala in cadrul unei sedinte, de acelasi dealer care a scapat pe internet si cea mai noua generatie a modelului Wrangler JL.

Pe langa noutatile aduse la Salonul Auto de la Paris, CEO-ul americanilor de la Jeep, Mike Manley, a oferit si primele informatii despre viitorul lor varf de lance. Manley sustinea ca modelul se numeste Grand Wagoneer, va fi un rival direct pentru Land Rover, si va costa in jurul sumei de 130.000 de dolari.

Ei bine, multumita acestor imagini dezvelite inainte de vreme de acelasi dealer al constructorului american care a scapat pe internet primele imagini cu Wrangler-ul JL, putem arunca o privire peste ce va oferi noul Jeep.

2019 Jeep Grand Wagoneer

Grand Wagoneer va fi construit pe aceeasi platforma ca si viitoarea generatie a modelului Grand Cherokee, cu care va imparti deasemenea mai multe detalii exterioare. Asa cum spuneam, Grand Wagoneer va reprezenta varful de lance al americanilor, si va veni cu 3 randuri de scaune, o grila cromata flancata de un set de faruri cu LED, stopuri orizontale cu LED, si un sistem de evacuare cu doua iesiri.

In ceea ce priveste gama de motorizari, noul Jeep va propune mai multe propulsoare diesel si V6 pe benzina, dar si o versiune Hemi V8, pentru amatorii de motoare mari. Cei care vor dori si mai mult, vor avea cu siguranta la dispozitie si o varianta Hellcat.

2019 Jeep Grand Wagoneer

In cadrul aceluiasi Salon Auto de la Paris, Mike Manley declara ca noul Jeep Grand Wagoneer va debuta in 2019. Pana atunci, americanii au un program incarcat, si multe modele noi de lansat. Primul dintre acestea va fi noul Compass, cu care vom face cunostinta in luna noiembrie a acestui an, in cadrul Salonului Auto de la Los Angeles.

Sursa foto: Autoblog

Distribuie pe Facebook
mai multe