Kia Cee'd - Prima imagine cu noua generatie!

Kia Cee'd - Prima imagine cu noua generatie!
In timp ce intreaga planeta sta cu ochii pe Salonul Auto de la Detroit, coreenii de la Kia vin si ne-anunta ca viitoarea generatie a popularului Cee'd va debuta peste numai doua luni, in cadrul Salonului Auto de la Geneva. Ba chiar mai mult de atat, in speranta ca ne va capta pe deplin atentia, constructorul asiatic a dezvaluit si o prima fotografie oficiala a noului model, cu care ne vom (re)intalni pe data de 6 martie.
Distribuie pe Facebook
Noua Kia Cee'd combina elemente stilistice prezente pe coupe-urile sport cu spatiul si functionalitatea unui hatchback in cinci usi. Designul exterior atrage imediat atentia prin detalii elaborate precum rama cromata a geamurilor si liniile musculoase de pe capota. Exteriorul este completat de un interior ergonomic, rafinat, focusat pe calitatea materialelor.
Noul Cee'd este un automobil de clasa C, cu tehnologie de ultim moment, foarte competitiv, care va veni insotit de garantia Kia de 7 ani.

Comercializarea in Europa va incepe in al doilea trimestru al anului 2012, iar prezentarea oficiala va avea loc in cadrul celei de-a 82-a editii a Salonului International Auto de la Geneva, pe 6.03.2012.

Distribuie pe Facebook
mai multe