L-ai admirat suficient; acum e momentul sa ii afli pretul. Uite cu cat se vinde noul Citroen C3

L-ai admirat suficient; acum e momentul sa ii afli pretul. Uite cu cat se vinde noul Citroen C3
  • Noul Citroen C3 porneste in Franta de la 12.950 euro
  • Clientii au la dispozitie trei versiuni de echipare
  • Gama de motorizari ofera puteri maxime de pana la 110 CP
Distribuie pe Facebook

Anuntat cu surle si trambite la sfarsitul lunii iunie si asteptat sa debuteze in mod public la inceputul acestui octombrie, in cadrul Salonului Auto desfasurat la Paris, noul Citroen C3 are in cele din urma si... un pret de vanzare.

12.950 euro este suma minima pe care o vor scoate din buzunare clientii celei de-a treia generatii a modelului francez de clasa mica, aceasta fiind valabila exclusiv pentru exemplarele comercializate pe piata din Hexagon.

Inca este neclar cum va arata meniul oferit de noul Citroen C3 in schimbul respectivilor bani, insa se cunoaste deja ca numarul versiunilor de echipare disponibile se ridica la trei.

Varietatea este termenul cel mai potrivit si pentru descrierea gamei de motorizari, cea de-a treia generatie a modelului francez de clasa mica dispunand de unitati pe benzina si motorina cu puteri cuprinse intre 68 si 110 CP.

Citroen C3 - Galerie Foto

Citroen C3 - Galerie Foto

Dupa cum precziam si anterior, livrarea valorilor maxime catre puntea fata se face in cazul noului Citroen C3 fie printr-o cutie manuala, fie printr-o cutie automata, in functie de motor.

Referitor la partea estetica, cea de-a treia generatie a modelului francez de clasa mica propune un total de noua nuante pentru finisarea atragatoarei caroserii, plus trei culori diferite pentru "imbracarea" plafonului.

Conform oficialilor de la Citroen, noul Citroen va pune astfel la dispozitia viitoriilor sau clienti, ei bine... nici mai mult, nici mai putin de 36 de optiuni pentru configurarea exterioriului.

Referitor la pachetul interior, cea de-a treia generatie a modelului francez de clasa mica impresioneaza in special prin dotarile incorporate la bord, precum camera pentru marsarier sau sistemul de monitorizare a unghiului mort.

Printre tehnologiile ce insotesc noul Citroen C3 se mai numara, de asemenea, si navigatia 3D cu informatii din trafic in timp real, asistentul pentru parcare sau Apple CarPlay / Android Auto.

Citroen C3 - Galerie Foto

Citroen C3 - Galerie Foto

Citroen C3 - Galerie Foto

Citroen C3 - Galerie Foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (128) Poze Citroen C3 - Galerie Foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 12 Septembrie 2016