L-au fotografiat chiar la Ford in fabrica. ACESTA este noul Focus ST!

L-au fotografiat chiar la Ford in fabrica. ACESTA este noul Focus ST!
  • Noul Focus ST a fost fotografiat complet necamuflat
  • Hot-hatch-ul americanilor de la Ford vine cu un design sportiv
  • Concurentul lui Golf GTI va fi oferit alaturi de un 2.3T
Distribuie pe Facebook

Viitorul concurent al modelelor Megane RS si Golf GTI ar urma sa ascunda sub capota un motor turbo de 2.3 litri si cel putin 250 CP.

Chiar daca nu a trecut nici macar un an de la premiera mondiala a noului Focus, inginerii companiei Ford lucreaza deja la o versiune de performanta a modelului care concureaza impotriva unor produse precum VW Golf sau Renault Megane.

O demonstreaza inclusiv aceste ultime fotografii recent realizate, care surprind urmatoarea generatie a sportivei americane de clasa compacta... ei bine, complet necamuflata - atat din afara, de la exterior, cat si din cabina, de la interior.

Asa cum era de asteptat, viitorul Ford Focus ST imparte numeroase elemente cu versiunea de echipare ST-Line, marcand totodata o noutate estetica pentru gama de performanta: a renuntat la evacuarile centrale ale modelului anterior.

Exceptand spoilerele agresiv stilizate si pragurile proeminente, urmatoarea generatie a compactei care concureaza cu Megane RS si Golf GTI mai aduce in prim plan si un eleron pentru plafon, plus patru jante de dimensiuni generoase.

In cockpit, departe de privirile curiosilor, noul Ford Focus ST scoate la iveala doua scaune fata cu suport lateral marit, volan multifunctional cu design in trei spite, cusaturi contrastante si, cel mai probabil, instrumente de bord redesenate.

Sub capota, urmatoarea generatie a sportivei americane de clasa compacta ar putea gazdui un benzinar turbo cu patru cilindri in linie si capacitatea de 2.3 litri, care dezvolta 290 CP in cazul versiunii de motorizare Mustang Ecoboost.

Judecand inclusiv dupa aceste ultime fotografii recent realizate, disponibilitatea unei cutii manuale cu sase rapoarte reprezinta mai mult decat o certitudine, insa ramane de vazut daca Ford va oferi pe noul Focus ST si o transmisie automata.

Potrivit informatiilor disponibile la momentul de fata, urmatoarea generatie a compactei care concureaza cu Megane RS si Golf GTI va fi lansata pe piata in cursul anului viitor, data si locatia evenimentului de prezentare ramanand un mister.

Ford Focus ST complet necamuflat

Ford Focus ST complet necamuflat

Ford Focus ST complet necamuflat

Ford Focus ST complet necamuflat

Ford Focus ST complet necamuflat

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Ford Focus ST complet necamuflat
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 6 Decembrie 2018