Legendarul De Tomaso Pantera reinvie dupa 27 de ani. Arhitectura de Huracan si FARURI ESCAMOTABILE

Legendarul De Tomaso Pantera reinvie dupa 27 de ani. Arhitectura de Huracan si FARURI ESCAMOTABILE
  • Ares a publicat primele imagini cu noul Panther
  • Designul este inspirat de De Tomaso Pantera
  • Productie limitata la 21 de exemplare
Distribuie pe Facebook

Italienii de la Ares Design au publicat primele imagini cu noul lor supercar, al carui design este inspirat de legendarul De Tomaso Pantera. Botezat sugestiv Panther, acesta este construit pe arhitectura Lamborghini-ului Huracan.

Supercarul Pantera este unul dintre modelele reprezentative ale anilor 70-80, si modelul care a transformat producatorul italian de automobile De Tomaso dintr-unul de nisa intr-unul "mainstream", de masa.

Ares Panther

Productia acestui supercar cu motor V8 si pret relativ accesibil a inceput in 1971 iar de-a lungul a doua decenii, 7260 de exemplare Pantera au parasit linia de asamblare a uzinei italiene. Avea tot ce iti putea dori de la o sportiva: motor central, tractiune spate, sasiu monococa din otel si desigur, faruri escamotabile.

Ares Panther

Acest design inconfundabil revine acum in lumina reflectoarelor, dupa 27 de ani de pauza, multumita carosierului italian Ares Design. Noul supercar, inspirat de Pantera si botezat sugestiv Panther, are la baza arhitectura lui Lamborghini Huracan si un pret pe masura: de la 515.000 de euro in sus.

Ares Panther

Toate cele 21 de exemplare, cate vor fi construite in total, au fost deja rezervateiar productia urmeaza sa demareze in luna octombrie. In functie de optionalele si preferintele clientilor, asamblarea unui exemplar poate dura pana la 24 de saptamani.

Ares Panther

Pentru o greutate cat mai scazuta, caroseria noului Ares Panther este confectionata din fibra de carbon, iar sub capota regasim motorul V10 de 5.2 litri, aspirat natural, de pe Huracan. Puterea a fost crescuta insa la 650 de cai putere si 560 Nm cuplu.

Ares Panther

"Acesta este un moment special pentru noi, In doar sase luni de la anuntarea proiectului avem un exemplar pentru teste si suntem gata sa prezentam publicului masina pe care o visez inca din copilarie. Ares Panther reprezinta combinatia perfecta intre sarmul oferit de un design retro si platforma moderna imbracata in fibra de carbon," sustine Dany Bahar, fondator si director executiv Ares Design.

Ares Panther

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Ares Panther
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 8 August 2018