Limuzina care concureaza cu S-Class a primit un facelift major. Cum arata in realitate

Limuzina care concureaza cu S-Class a primit un facelift major. Cum arata in realitate
  • Limuzina care concureaza cu S-Class a primit un facelift major
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Sub capota, clientii vor avea de ales intre doua motorizari pe benzina, ambele V6. Una este aspirata si dezvolta 315 cai putere, cealalta se bucura de serviciile a doua turbine si prezenta a 370 de cai putere.

Prezentata publicului larg in urma cu aproape sase saptamani, inca din a doua jumatate a lunii trecute, versiunea mult imbunatatita a gamei comercializate de Kia sub denumirea K9 stie, cu siguranta, cum sa iasa in evidenta. Privita de la exterior spre interior, noua limuzina se remarca numaidecat prin grila uriasa a radiatorului, contrastata puternic de blocurile optice de dimensiuni relativ reduse.

Reteta specifica departamentului exterior continua cu stopurile complet restilizate si unite cu o banda iluminata de LED-uri, in timp ce meniul de la interior cuprinde inclusiv un display de 14.5 inch pentru sistemul de infotainment. Printre altele.

Daca vine vorba, in schimb, despre propulsoarele care compun gama de motorizari pusa la dispozitia clientilor, versiunea mult imbunatatita a gamei comercializate de Kia sub denumirea K9 este disponibila exclusiv alaturi de doua benzinare, ambele aspirate. Unul este aspirat si dezvolta 315 cai putere, celalalt se bucura de serviciile a doua turbine si prezenta a 370 de cai putere, daca mai trebuia precizat.

Noua limuzina este comercializata, aparent, pe piata din Coreea de Sud in schimbul echivalentului a 52.000 de dolari americani, anunta presa de pe continentul asiatic. Fara a pune insa la socoteala si eventualele costuri cu echipamentele optionale.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 29 Iulie 2021