Macheta noului Bentayga ne dezvaluie cum arata primul SUV din istoria Bentley

Macheta noului Bentayga ne dezvaluie cum arata primul SUV din istoria Bentley
  • Macheta noului Bentayga ne dezvaluie cum arata primul SUV din istoria Bentley
  • Exteriorul se remarca printr-un design familiar, interiorul ramane un mister
  • Gama de motorizari ar putea include doua optiuni pe benzina si una hibrid
Distribuie pe Facebook

Desi nu ar fi trebuit sa ni se dezvaluie mai devreme de luna septembrie a acestui an, primul SUV din istoria Bentley ni se dezvaluie chiar astazi in toata splendoarea sa. Si totul dupa ce mai multe fotografii ale machetei noului Bentayga au fost publicate pe internet de presa din China.

Programat sa debuteze in cadrul Salonului Auto desfasurat la Frankfurt intre 19 si 27 septembrie, primul SUV din istoria Bentley iese in evidenta printr-o parte frontala familiara, ce preia numeroase inspiratii de la modelul Flying Spur.

Aceeasi limuzina a producatorului britanic a fost folosita drept muza si atunci cand a venit vorba de creionarea partii posterioare, noul Bentayga gasindu-si inspiratia inclusiv in designul studiului EXP 9 F prezentat in premiera mondiala acum mai bine de trei ani.

Departamentul interior ramane in continuare un mare mister, mai multe fotografii spion surprinse recent dezvaluindu-ne totusi ceasurile de bord digitale si monitorul de dimensiuni generoase destinat sistemului de infotainment.

In ceea ce priveste meniul tehnic, se pare ca primul SUV din istoria de peste noua decenii si jumatate a britanicilor de la Bentley va fi construit pe aceeasi platforma precum proaspat lansatul Audi Q7 - care va fi preluata si de viitorul Lamborghini Urus.

Motorizarea ar putea fi asigurata si in cazul de fata de populara unitate twin-turbo cu 12 cilindri in W, insa exista posibilitatea ca noul Bentayga sa puna la dispozitia clientilor sai si un propulsor V8 de patru litri. Ulterior, lista cu optiuni va fi completata de un sistem de propulsie hibrid, anuntat chiar de oficialii producatorului de automobile de lux din Crewe.

Bentley Bentayga - Macheta

Bentley Bentayga - Macheta

Bentley Bentayga - Macheta

Bentley Bentayga - Macheta

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Bentley Bentayga - Macheta
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 13 August 2015