Mai tare decat un Mercedes? Uite cum arata pe viu cea mai noua masina de la BMW

Mai tare decat un Mercedes? Uite cum arata pe viu cea mai noua masina de la BMW
  • BMW a lansat la inceputul acestei saptamani o noua generatie a modelului Seria 1
  • Compacta bavareza este oferita in premiera alaturi o platforma cu tractiune fata
  • Viitorii clienti vor avea pentru prima oara la dispozitie motorizari cu cel mult patru cilindri
Distribuie pe Facebook

Proiectata pentru a concura impotriva unor produse ca A-Class, cea de-a treia generatie a compactei Seria 1 este oferita in premiera alaturi de o platforma cu tractiune fata si motorizari cu cel mult patru cilindri.

Anuntata cu surle si trambite in cursul zilei de ieri, cea de-a treia generatie a modelului BMW Seria 1 marcheaza inceputul unei noi ere in cariera compactei bavareze. Pentru prima oara de la debutul sau din anul 2004, automobilul care concureaza impotriva unor nume precum Audi A3 si Mercedes A-Class este oferit alaturi de o platforma cu tractiune fata si propulsoare cu cel mult patru cilindri.

Diferente majore intalnim si la nivel de dimensiuni, dupa cum precizam inclusiv in urma cu 24 de ore. Astfel, in cazul in care mai erau necesare aceste mentiuni, noul BMW Seria 1 este cu cinci milimetri mai scurt decat modelul pe care il inlocuieste, are un ampatament mai mic cu 20 de milimetri si a castigat 34, respectiv 13 milimetri in latime / inaltime, astfel ca proportiile caroseriei s-au schimbat vizibil.

In ceea ce priveste partea vizuala, despre generatia cu numarul trei a compactei bavareze se poate spune ca imprumuta diferite elemente de la X2 si Seria 3, atat la interior, cat si la exterior. O astfel de observatie este valabila si in cazul gamei de motorizari, acolo unde clientii vor avea la dispozitie unitati turbo cu puteri maxime cuprinse intre 116 si 306 CP - valori livrate rotilor de cutii manuale ori automate.

Si daca tot veni vorba de ales, lista cu dotari disponibile in standard si / sau in mod optional cuprinde urmatoarele sisteme si echipamente: instrumente de bord digitale, display central cu diagonala de pana la 10.25 inch, blocuri optice fata si spate Full-LED, tractiune integrala, afisaj pe parbriz, iluminare ambientala, camera pentru marsarier, suspensie adaptiva, cheie digitala, Active Cruise Control etc.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 28 Mai 2019