Masina Anului 2020 in Lume a primit un facelift major. Compania producatoare a publicat acum primele informatii si detalii despre lista de preturi

Masina Anului 2020 in Lume a primit un facelift major. Compania producatoare a publicat acum primele informatii si detalii despre lista de preturi
  • Masina Anului 2020 in Lume a primit un facelift major
  • Compania producatoare a publicat acum primele informatii si detalii despre lista de preturi
Distribuie pe Facebook

Sub capota, un propulsor cu sase cilindri in V si o capacitate de 3.8 litri, pe benzina, livreaza persoanei de la volan undeva in jurul a 291 CP. Plus 355 Nm.

Prezentata publicului larg in urma cu aproape sase luni, la jumatatea lui aprilie, versiunea imbunatatita a gamei comercializate de Kia sub numele de Telluride are - incepand de astazi, si un pret de pornire. Programata sa isi faca aparitia pe strazi si in showroom-uri - la vanzare, pe parcursul urmatoarelor saptamani, din octombrie, aceasta isi va intampina cumparatorii, anunta un comunicat oficial de presa, alaturi de o nota de plata de minim 35.690 de dolari.

Kia Telluride Facelift

Kia Telluride Facelift

Cunoscuta sub indicativul LX, varianta de baza a respectivului model beneficiaza, in standard, si de o pereche de faruri cu LED, de un set de jante din aliaj cu diametrul de 18 inch, plus senzori de parcare spate. Fara costuri suplimentare sunt oferite, se spune, si tapiteria realizata din piele sintetica, instalatia de climatizare cu reglare a temperaturii pe doua zone, ecranul central de 12.3 inch, camera pentru marsarier, pornirea de la buton, internetul prin Wi-Fi, asistentul pentru mentinerea benzii de rulare etc.

Dupa cum precizam si anterior, propulsia noii Kia Telluride Facelift este asigurata - indiferent de nivelul de echipare ales, de un V6 de 3.8 litri, pe benzina, sinonim cu aproximativ 291 de cai putere si 355 de Newton-Metri. Livrarea valorilor maxime se va face intotdeauna prin intermediul unei transmisii dotate cu opt rapoarte si doua pedale - fie exclusiv catre rotile fata, fie catre ambele punti, dupa cate mentionau si sud-coreenii la momentul premierei mondiale.

Kia Telluride Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (48) Poze Kia Telluride Facelift
mai multe