Masina care concureaza cu BMW Seria 5 a primit o noua generatie. Au fost publicate primele informatii despre motorizari

Masina care concureaza cu BMW Seria 5 a primit o noua generatie. Au fost publicate primele informatii despre motorizari
  • Masina care concureaza cu BMW Seria 5 a primit o noua generatie
  • Au fost publicate primele informatii despre motorizari
Distribuie pe Facebook

Sub capota, clientii vor avea la dispozitie inclusiv un benzinar capabil sa livreze rotilor pana la 300 de cai si 359 Nm.

Anuntata in ultima parte a lunii februarie, prima generatie a masinii pe care Kia planuieste sa o comercializeze sub denumirea K8 a revenit, saptamana aceasta, pe buzele tuturor. Si totul dupa ce compania producatoare a publicat, cu doar cateva zile in urma, primele informatii si detalii oficiale cu privire la optiunile caracteristice gamei de motorizari.

Respectiva lista va cuprinde numai unitati pe benzina si va debuta cu un propulsor turbo de 1.6 litri, anunta un comunicat de presa recent.

Kia K8

Versiunea 1.6 T-GDI, a carei putere maxima nu reprezinta decat un mister, este si singura varianta acompaniata de un motor supraalimentat sub capota. Celelalte optiuni puse la punct de prima generatie a masinii pe care Kia planuieste sa o comercializeze sub denumirea K8 constau intr-un 2.5 GDI de 198 CP si un 3.5 LPI de 240 de cai.

In ceea ce priveste configuratia de top, propulsia va fi asigurata de o motorizare 3.5 GDI capabila sa livreze rotilor pana la 300 CP si 359 Nm.

Cu exceptia versiunii turbo de 1.6 litri, celelalte variante disponibile se vor bucura, in standard, de o cutie automata cu opt rapoarte. Prima generatie a masinii pe care Kia planuieste sa o comercializeze sub denumirea K8 a mai pregatit si un sistem de tractiune integrala, oferit insa exclusiv alaturi de motorul 3.5 GDI de 300 de cai anterior mentionat.

Lista de comenzi va fi deschisa chiar de luna viitoare, cu toate ca datele referitoare la pretul de vanzare lipsesc, cu desavarsire, din peisaj.

Kia K8

Kia K8

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Kia K8
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 24 Martie 2021