Masina care concureaza cu BMW Seria 5 a primit o noua generatie. Primele imagini de la interior au fost publicate chiar acum

Masina care concureaza cu BMW Seria 5 a primit o noua generatie. Primele imagini de la interior au fost publicate chiar acum
  • Masina care concureaza cu BMW Seria 5 a primit o noua generatie
  • Primele imagini de la interior au fost publicate chiar acum
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principala debuteaza cu cele doua display-uri de la nivelul plansei de bord, fiecare cu diagonala de 12 inch.

Conducerea companiei Kia continua campania de teasing a noii game K8, masina proiectata special pentru a concura impotriva unor produse precum BMW Seria 5 revenind, chiar astazi, in atentia publicului larg. Motivul: primele imagini oficiale de la interior, evident.

Principala atractie, dupa cum precizam si anterior, o reprezinta, fara doar si poate, cele doua display-uri de la nivelul plansei de bord, fiecare cu diagonala de 12 inch, integrate intr-o rama cu aspect curbat pentru un plus de exclusivitate.

Kia K8 - Noi poze

Aceeasi Kia K8 se mai poate lauda, asa cum am putut vedea inca de saptamana trecuta, si cu o tapiterie din piele fina, dar si cu ornamente din lemn masiv. Pentru ca pachetul sa fie complet, masina care concureaza cu BMW Seria 5 ofera si detalii sub forma de carouri.

Daca vine vorba, in schimb, despre dotarile si echipamentele disponibile, din peisaj nu lipsesc, pe langa cele doua display-uri mentionate deja, nici instrumentele de bord digitale sau instalatia audio de top, cu 14 difuzoare de la Meridian.

Noua gama K8 de la Kia ramane, in schimb, doar o necunoscuta in ceea ce priveste gama de motorizari. Un alt mister cu privire la masina proiectata special pentru a concura impotriva unor produse precum BMW Seria 5 il reprezinta, in clipa de fata, data lansarii oficiale.

Kia K8 - Noi poze

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 9 Martie 2021