Masina care concureaza cu BMW Seria 5 a primit o noua versiune. Jantele pe 19 inch si trapa panoramica sunt standard

Masina care concureaza cu BMW Seria 5 a primit o noua versiune. Jantele pe 19 inch si trapa panoramica sunt standard
  • Masina care concureaza cu BMW Seria 5 a primit o noua versiune
  • Jantele pe 19 inch si trapa panoramica sunt standard
Distribuie pe Facebook

Fara costuri suplimentare mai sunt oferite, in plus, si farurile cu LED, climatizarea automata, scaunele fata incalzite sau bancheta spate rabatabila fractionat, daca mai trebuia cumva precizat.

Prezentata publicului larg inca de la sfarsitul anului anterior, cea mai recenta iteratie a gamei comercializate de compania Jaguar sub denumirea de XF se vinde zilele acestea in multiple versiuni si configuratii. Printre optiunile puse de oficialii producatorului britanic la dispozitia clientilor se regaseste, mai nou, si o varianta R-Dynamic Black.

Disponibila atat sub forma de sedan, cat si intr-o configuratie Sportbrake, la preturi incepand de la 37.535, respectiv 39.395 de lire sterline, impresionanta masina se remarca, daca mai trebuia cumva precizat, prin numeroase elemente de caroserie finisate in negru, printre care si grila frontala sau logo-urile spate.

Jaguar XF R-Dynamic Black

Jaguar XF R-Dynamic Black

Jaguar XF R-Dynamic Black

Jaguar XF R-Dynamic Black

Aceeasi versiune R-Dynamic Black caracteristica celei mai recente iteratii a gamei comercializate de compania Jaguar sub denumirea de XF a mai pregatit, la nivel de exterior, si un set de jante cu design in cinci spite, plus diametrul generos de 19 inch, contrastat puternic de etrierele finisate in rosu, potrivit primelor informatii si detalii publice.

Seria vestilor bune continua de cealalta parte a portierelor, la interior, acolo unde noua varianta a masinii producatorului britanic se bucura si de o tapiterie din piele, de scaune fata cu actionare electrica si functie de incalzite, de o bancheta spate rabatabila, dar si de un sistem de infotainment cu display de 11.4 inch.

Totodata, pe langa echipamentele enumerate (si) anterior, in randurile de mai sus, lista cu dotari standard cuprinde inclusiv o pereche de faruri cu LED, o suspensie sport, dar si trapa panoramica sau senzori de parcare. Sub capota, clientii vor fi intampinati exclusiv de un propulsor diesel de doi litri, cu tehnologie MHEV si 204 cai putere.

Jaguar XF R-Dynamic Black

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze Jaguar XF R-Dynamic Black
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 7 Septembrie 2021