Masina care concureaza cu Dacia Duster a primit noua generatie. Primele fotografii si informatii oficiale au fost publicate chiar acum. Cum arata in realitate

Masina care concureaza cu Dacia Duster a primit noua generatie. Primele fotografii si informatii oficiale au fost publicate chiar acum. Cum arata in realitate
  • Masina care concureaza cu Dacia Duster a primit noua generatie
  • Primele fotografii si informatii oficiale au fost publicate chiar acum
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Sub capota, respectiva creatie va gazdui o larga varietate de unitati pe benzina, hibride si, mai mult ori mai putin surprinzator, de la caz la caz, 100% electrice. Dupa cum anuntam, totodata, si anterior, la momentul premierei mondiale.

Prezentata publicului larg acum mai bine de doua saptamani si jumatate, inca din ultima parte a lunii trecute, cea de-a doua generatie a popularului produs oferit de compania Citroen sub denumirea de C3 Aircross stie - cu siguranta - cum sa iasa in evidenta. Conceput special pentru a concura impotriva unor nume precum Dacia Duster, noul model se remarca numaidecat prin design-ul captivant al caroseriei cu cinci portiere in echipare, acolo unde lista atractiilor principale cuprinde - pentru o doza binevenita de contrast - inclusiv un plafon de culoare alba.

De la exterior nu lipsesc - printre multe altele - nici blocurile optice fata, plus spate dotate cu tehnologie LED, aripile laterale conturate atent sau jantele sculptate din aliaj usor, cu aspect in cinci spite, pe cand interiorul capabil sa gazduiasca un total de pana la sapte persoane aduce in prim plan instrumente de bord digitale, scaune cu functie de incalzire, geamuri electrice, cu mentiunea ca viitorii pasageri vor mai descoperi, odata ajunsi in cabina, o instalatie de climatizare cu reglare automata a temperaturii, un volan multifunctional, o tapiterie realizata din piele sintetica, afisaj pe parbriz, statie pentru incarcarea wireless a telefonului mobil, sistem multimedia cu display color.

Asteptata sa isi faca aparitia pe strazi si in showroom-uri, la vanzare, in urmatoarea perioada de timp, noua generatie C3 Aircross - care masoara aproape 4.4 metri in lungime, dupa cum au mai dezvaluit oficialii de la Citroen in comunicatul de presa - isi va intampina cumparatorii alaturi de o gama de motorizari extrem de variata. In libera traducere, clientii vor putea opta atat pentru variante pe benzina - cu unele dintre acestea electrificate pentru un plus de performanta, respectiv eficienta - cat si pentru versiuni pur electrice, cu autonomie de cel putin 300 de kilometri.

Nota de plata nu reprezinta - la momentul actual - decat o mare necunoscuta si un mister de proportii, cu precizarea ca pretul de pornire ar trebui sa se pozitioneze sub suma de 20.000 de euro.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 15 Mai 2024