Masina care concureaza cu Dacia Logan a primit o noua versiune. Instrumentele de bord digitale si display-ul central de 10.25 inch sunt standard

Masina care concureaza cu Dacia Logan a primit o noua versiune. Instrumentele de bord digitale si display-ul central de 10.25 inch sunt standard
  • Masina care concureaza cu Dacia Logan a primit o noua versiune
  • Instrumentele de bord digitale si display-ul central de 10.25 inch sunt standard
Distribuie pe Facebook

Fara costuri suplimentare sunt oferite - printre altele, si luminile de zi, plus stopurile cu tehnologie LED, jantele din aliaj pe 17 inch, instalatia de climatizare cu reglare automata si bancheta rabatabila asimetric.

Prezentata publicului larg in urma cu aproximativ sapte ani si trecuta de curand, in 2020, printr-un binemeritat facelift, prima generatie a masinii oferite de compania Fiat sub numele de Tipo se vinde - zilele acestea, in multiple versiuni si configuratii. Printre optiunile puse de producatorul italian la dispozitia clientilor se numara, mai nou, si o varianta comercializata sub indicativul Tipo Garmin - care impresioneaza, in special, prin echiparea standard extrem de bogata.

Fiat Tipo Garmin

Disponibila atat sub forma de break, cat si ca hatchback in cinci portiere, respectiva reteta se remarca - la nivelul meniului exterior, prin diferite insertii contrastante de portocaliu, acompaniate de lumini de zi, plus stopuri cu tehnologie LED si jante din aliaj cu diametrul de 17 inch, conform unui comunicat oficial de presa.

Aceeasi masina comercializata de Fiat sub denumirea de Tipo Garmin se mai poate lauda - la interior, departe de privirile insistente ale curiosilor, si cu instrumente de bord digitale, si cu un display central de 10.25 inch. Dotari pe care producatorul italian le va livra cumparatorilor alaturi de o cotiera centrala pentru scaunele fata, o bancheta spate rabatabila asimetric, instalatie de climatizare cu reglare automata si - mai mult sau mai putin surprinzator, accente portocalii.

Sub capota, respectiva reteta - care ofera, fara costuri suplimentare, si un ceas din gama Garmin Venu Sq, a pregatit un benzinar turbo de 1.0 litri si 100 de cai putere, o unitate diesel de 1.6 litri si 130 de cai putere si, nu in ultimul rand, un benzinar electrificat, cu ajutorul tehnologiei MHEV, de 1.5 litri si, din nou, 130 de cai putere.

Fiat Tipo Garmin

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Fiat Tipo Garmin
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 16 Mai 2022