Masina care face BMW X5 sa tremure de frica. Mercedes prezinta oficial noul GLE cu doua display-uri uriase si o varianta diesel care consuma doar 0.6 la suta. Cat costa in Romania

Masina care face BMW X5 sa tremure de frica. Mercedes prezinta oficial noul GLE cu doua display-uri uriase si o varianta diesel care consuma doar 0.6 la suta. Cat costa in Romania
  • Masina care face BMW X5 sa tremure de frica
  • Mercedes prezinta oficial noul GLE cu doua display-uri uriase si o varianta diesel care consuma doar 0.6 la suta
  • Cat costa in Romania
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri cu LED. Plus instalatie de climatizare cu reglare automata a temperaturii.

Prezentata publicului larg cu doar doua saptamani si jumatate in urma - chiar in prima parte a lunii februarie, mult anticipata versiune imbunatatita a actualului Mercedes GLE are, incepand de miercuri, si un pret de vanzare. 80.560 de euro este - mai precis, suma minima pe care cumparatorii modelului proiectat special pentru a concura impotriva unor rivali precum BMW X5 o vor avea de achitat pe piata auto din Romania, acolo unde lista cu optiuni debuteaza cu un 300 d 4Matic acompaniat de o motorizare diesel in patru cilindri, cu o capacitate de 1.993 de centimetri cubi si tehnologie mild-hybrid la 48 de volti, conceputa pentru a livra celui de la volan o putere maxima de aproape 289 de cai. Respectiva oferta continua cu o aroma 350 de 4Matic - un plug-in hybrid de 333 CP disponibil in schimbul a putin peste 86.600 de euro, gandit astfel incat sa poata parcurge clasica distanta de 100 de kilometri cu numai 0.6 litri de motorina, dupa cum precizam, de altfel, si anterior.

Urmeaza - alaturi de o nota de plata de 91.100 de euro, un 450 4Matic animat de o unitate I6 de 3.0 litri si 381 de cai putere, pe benzina, insotita, la randul sau, de un sistem mild-hybrid sinonim cu 20 CP, acceiasi clienti avand la dispozitie si un 400 e 4MATIC, plug-in hybrid de 91.330 de euro, cu 381 de cai putere in compartimentul motor si consum mediu de carburant de 0.8 la suta, dupa cate se mentioneaza si in cadrul fisei cu specificatii de ordin tehnic. Varful gamei ia, pentru moment, forma unui 450 d 4MATIC - reteta caracteristica SUV-ului in cauza culminand cu un agregat diesel in sase cilindri, cu capacitate de 2.989 de centimetri cubi si tehnologie mild-hybrid la 48 de volti, solutia cu pricina traducandu-se printr-un total de pana la 387 de cai putere, indeajuns pentru ca eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora sa isi gaseasca rezolvarea, cu pedala de acceleratie la podea, intr-un timp deloc neglijabil, de aproximativ 5.6 secunde.

Mercedes GLE Facelift

Mercedes GLE Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (46) Poze Mercedes GLE Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 22 Februarie 2023