Masina care face Mercedes GLE Coupe sa tremure de frica. BMW prezinta oficial noul X6 cu grila frontala iluminata si display curbat masiv. Cat costa in Romania

Masina care face Mercedes GLE Coupe sa tremure de frica. BMW prezinta oficial noul X6 cu grila frontala iluminata si display curbat masiv. Cat costa in Romania
  • Masina care face Mercedes GLE Coupe sa tremure de frica
  • BMW prezinta oficial noul X6 cu grila frontala iluminata si display curbat masiv
  • Cat costa in Romania
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri cu LED. Plus instalatie de climatizare cu reglare automata.

Dezvelita publicului larg cu doar o singura saptamana in urma - chiar la finalul lunii februarie, cea mai recenta iteratie a controversatului BMW X6 are, incepand de astazi, si un pret de vanzare. 85.800 de euro este, mai precis, suma minima pe care cumparatorii automobilului proiectat special pentru a concura impotriva unor rivali precum Mercedes GLE Coupe o vor avea de achitat in Romania - acolo unde varianta de baza se bucura de serviciile unui propulsor diesel de 3.0 litri, cu tehnologie mild-hybrid si 298 de cai putere. O transmisie automata cu opt rapoarte si un sistem de tractiune integrala completeaza meniul specific respectivei versiuni de motorizare - astfel ca eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora ar trebui sa isi gaseasca rezolvarea, cu pedala de acceleratie la podea, in 6.1 secunde.

BMW X6 Facelift

Aceeasi savoare xDrive30d se mai poate lauda, printre altele, si cu o viteza maxima de 233 de kilometri pe ora, pe cand consumul mediu de carburant variaza intre 7.0 si 7.9 litri la 100 de kilometri - conform brosurii oficiale. Daca vine vorba, in schimb, despre echiparea standard, este de asteptat ca autoturismul in cauza sa ofere, fara costuri suplimentare, si o pereche de faruri cu LED, un set de jante cu diametrul de 20 de inch - realizate din aliaj, o tapiterie confectionata din piele sintetica, un volan multifunctional, cu design in trei spite, scaune fata cu reglare electrica, plus functie de incalzire, instalatie de climatizare cu reglare automata a temperaturii, bancheta spate rabatabila, o statie pentru incarcarea wireless a telefonului mobil, un display curbat urias, impartit in doua zone diferite de lucru.

Cea mai recenta iteratie a controversatului BMW X6 se mai vinde, in Romania, si sub forma unei arome xDrive40i, condimentata cu un motor de 2.998 de centimetri cubi si tehnologie MHEV pentru un total de pana la 381 CP, indeajuns pentru un 0 - 100 km/h in circa 5.4 secunde - potrivit fisei tehnice. Reteta caracteristica modelului conceput special pentru a concura impotriva unor adversari ca Mercedes GLE Coupe se incheie - la momentul actual, cu o configuratie M60i xDrive, care isi va intampina potentialii cumparatori alaturi de o unitate de 4.4 litri, livrata, din nou, alaturi de un sistem mild-hybrid. Drept urmare, persoana prezenta la volan va avea - pe maini, o herghelie compusa din 530 de cai putere, sinonima cu un sprint de la 0 la 100 de kilometri pe ora, cu pedala de acceleratie la podea, in numai 4.3 secunde.

BMW X6 Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (77) Poze BMW X6 Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 28 Februarie 2023