Masina care face Passat-ul sa para din secolul trecut. Au fost anuntate preturile oficiale

Masina care face Passat-ul sa para din secolul trecut. Au fost anuntate preturile oficiale
  • Noua Hyundai Sonata porneste in SUA de la 23.400 de dolari
  • Automobilul companiei sud-coreene ofera in standard un 2.5 de 191 CP
  • Echiparea de baza cuprinde inclusiv blocuri optice cu LED
Distribuie pe Facebook

Echiparea standard cuprinde inclusiv o cutie automata cu opt rapoarte, display central cu diagonala de opt inch, plus blocuri optice cu tehnologie LED, potrivit companiei sud-coreene.

Dezvelita public in primavara acestui an, in cadrul Salonului Auto International organizat la New York in perioada 19 - 28 aprilie, cea mai recenta generatie a modelului Hyundai Sonata este disponibila la vanzare la preturi incepand de la 23.400 de dolari. In versiunea de baza, masina companiei sud-coreene mizeaza pe un benzinar aspirat de 2.5 litri si 191 de cai putere, potrivit ultimelor informatii.

Echiparea standard cuprinde, dupa cum precizam inclusiv anterior, chiar si o cutie automata cu opt rapoarte, un display central cu diagonala de opt inch, plus blocuri optice - atat faruri, cat si stopuri - cu tehnologie LED.

Hyundai Sonata - Poze noi

Hyundai Sonata - Poze noi

Hyundai Sonata - Poze noi

Cea mai recenta generatie a modelului Hyundai Sonata mai ofera, fara costuri suplimentare, si diferite sisteme de siguranta activa, conform oficialilor companiei sud-coreene. Vorbim, mai precis, despre Forward Collision-Avoidance Assist, Lane Keeping Assist, Lane Follow Assist, dar si Driver Attention Warning, Automatic high-beam assist sau Smart Cruise Control cu functie Stop & Go, de exemplu.

Pentru 2.100 de dolari in plus, masina care face Passat-ul sa para din secolul trecut vine in standard si cu jante din aliaj pe 17 inch, scaune fata incalzite ori climatizare automata cu reglare a temperaturii pe doua zone.

Special pentru clientii mai pretentiosi, cea mai recenta generatie a modelului Hyundai Sonata a pregatit si o instalatie audio cu 12 difuzoare Bose, instrumente de bord digitale, dar si incarcare wireless a telefonului mobil. Seria echipamentelor optionale continua cu o tapiterie realizata din piele, trapa panoramica cu actionare electrica, sistem de navigatie cu display de 10.25 inch, cheie digitala etc.

In ceea ce priveste gama de motorizari disponibila, masina companiei sud-coreene se bucura - in variantele superioare - de un benzinar turbo cu capacitatea cilindrica de 1.6 litri si puterea maxima de 180 de cai.

Hyundai Sonata - Poze noi

Hyundai Sonata - Poze noi

Hyundai Sonata - Poze noi

Hyundai Sonata - Poze noi

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (24) Poze Hyundai Sonata - Poze noi
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 8 Noiembrie 2019