Masina care face Passat-ul sa tremure de frica. Cat de rapida este, de fapt

Masina care face Passat-ul sa tremure de frica. Cat de rapida este, de fapt
  • Masina care face Passat-ul sa tremure de frica
  • Cat de rapida este, de fapt
Distribuie pe Facebook

Din primele informatii date publicatii, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu ar trebui sa dureze decat 5.2 secunde.

A debutat in prima jumatate a toamnei trecute si a impresionat o lume intreaga cu cifrele sale. Pusa in miscare de un sistem de propulsie plug-in hybrid, care combina un benzinar 1.6 turbo cu doua motoare electrice si o baterie cu capacitatea de 11.5 kWh, mult anticipata versiune de performanta a gamei Peugeot 508 ofera 360 de cai putere si 520 de Newton-Metri pe ambele punti.

Seria vestilor bune continua cu timpul de 5.2 secunde necesar realizarii acceleratiei de la 0 la 100 de kilometri pe ora, aceeasi fisa tehnica a variantei pe nume 508 PSE cuprinzand inclusiv o viteza maxima limitata la 250 km/h.

In ceea ce priveste departamentul vizual, Peugeot a echipat versiunea de 360 de cai a gamei 508 cu nenumarate detalii sportive, printre care si spoilere fata / spate agresiv stilizate sau praguri laterale proeminente. Nu lipsesc din meniu nici jantele din aliaj de dimensiuni generoase, volanul multifunctional cu parte inferioara plata ori scaunele fata cu suport lateral marit, printre altele.

Nici nota de plata nu este insa un capitol de neglijat, varianta cunoscuta publicului larg sub denumirea de 508 PSE debutand chiar saptamana acestea, pe piata din Germania, alaturi de un pret de vanzare de 66.640 de euro.

Mai scumpa cu peste putin peste 3.600 de euro decat un BMW M340i xDrive nou-nout, mult anticipata versiune de performanta a gamei Peugeot 508 are, de partea sa, echiparea standard extrem de generoasa. Care cuprinde inclusiv faruri si stopuri Full-LED, tapiterie dintr-o combinatie de piele, plus alcantara, difuzoare de la Focal si asistent pentru vederea pe timp de noapte.

Peugeot 508 PSE

Peugeot 508 PSE

Peugeot 508 PSE

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Peugeot 508 PSE
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 28 Ianuarie 2021