Masina care face VW Jetta sa para din secolul trecut a primit o versiune cu 275 CP. Compania producatoare a publicat un video cu sunetul motorului

Masina care face VW Jetta sa para din secolul trecut a primit o versiune cu 275 CP. Compania producatoare a publicat un video cu sunetul motorului
  • Masina care face VW Jetta sa para din secolul trecut a primit o versiune cu 275 CP
  • Compania producatoare a publicat un video cu sunetul motorului
Distribuie pe Facebook

Premiera mondiala a fost programata chiar pentru jumatatea saptamanii curente, respectiv data de 14 iulie 2021.

Anuntata inca din ultima jumatate a lunii trecute, versiunea de performanta a gamei Elantra se apropie cu pasi mari si repezi de al sau debut. Potrivit mai multor informatii si detalii oficiale publicate zilele acestea, varianta N a noii masini de clasa compacta de la Hyundai va renunta la toate secretele sale pe 14 iulie.

Insotita de o motorizare turbo cu patru cilindri in linie si capacitatea de doi litri, pe benzina, super-berlina cu tractiune fata si alura de fastback este asteptata sa ofere undeva in jurul a 275 de cai putere.

Livrarea valorilor maxime se va face, dupa cum precizam inclusiv anterior, de altfel, fie printr-o transmisie manuala cu sase rapoarte, fie prin intermediul unei cutii DCT cu opt trepte de viteza. Prin urmare, acceleratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora ar trebui sa devina realitate dupa aproximativ sase secunde.

Daca vine vorba, de cealalta parte, despre reteta specifica departamentului stilistic, versiunea de performanta a gamei Elantra ar trebui sa aduca cu sine si un set de spoilere fata / spate agresiv stilizate.

Totodata, se asteapta ca varianta N a noii masini de clasa compacta de la Hyundai sa mai ofere si praguri laterale proeminente, eleron pentru plafon, evacuare dubla. Jantele din aliaj de dimensiuni generoase vor completa pachetul exterior, in timp ce interiorul va beneficia, de ce nu, si de scaune sport, ornamente speciale etc.

Nota de plata nu reprezinta decat o necunoscuta, insa sansele ca super-berlina cu 275 de cai putere pe puntea fata si alura de fastback sa coste peste 30.000 de euro, fara dotari optionale, sunt extrem de mari.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 12 Iulie 2021