Masina care face VW Jetta sa para din secolul trecut a primit o versiune cu 275 CP. Primele imagini oficiale au fost publicate chiar acum

Masina care face VW Jetta sa para din secolul trecut a primit o versiune cu 275 CP. Primele imagini oficiale au fost publicate chiar acum
  • Masina care face VW Jetta sa para din secolul trecut a primit o versiune cu 275 CP
  • Primele imagini oficiale au fost publicate chiar acum
Distribuie pe Facebook

O transmisie manuala cu sase rapoarte va fi disponibila, aparent, in standard, insa lista cu dotari si echipamente optionale va cuprinde inclusiv o cutie automata cu opt trepte, de tip DCT.

Prezentata publicului larg inca din prima jumatate a primaverii anului 2020, cea mai recenta generatie a gamei comercializate sub numele de Hyundai Elantra se vinde zilele acestea in nenumarate versiuni si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia clientilor se va numara in curand si o varianta de performanta oferita sub denumirea de Elantra N.

Anuntata recent, respectiva masina este asteptata alaturi de numeroase elemente de caroserie noi, printre care spoilere fata si spate agresiv stilizate, praguri laterale proeminente, eleron supradimensionat pentru portbagaj.

Hyundai Elantra N - Primele poze

Reteta specifica departamentului exterior se incheie cu evacuarea dubla si jantele din aliaj cu design unic, pe cand meniul de la interior ar trebui sa cuprinda inclusiv volan multifunctional cu trei spite, scaune sport si instrumente de bord cu aspect revizuit. Pe langa numarul aproape infinit de logo-uri si inscriptii speciale, daca mai era cumva nevoie de precizat.

Sub capota, versiunea de inalta performanta a gamei comercializate sub numele de Hyundai Elantra adopta un benzinar turbo de doi litri si aproximativ 275 de cai putere, conform celor mai recente informatii neoficiale.

Respectiva varianta a masinii prezentate publicului larg in urma cu mai bine de 12 luni va debuta, in premiera mondiala, pe parcursul saptamanilor viitoare. Alaturi de o transmisie manuala cu sase rapoarte in standard sau, optional, o cutie automata cu opt trepte, de tip DCT, dupa cum mentionam si anterior, in randurile de mai sus, inca de la inceputul acestui material.

Hyundai Elantra N - Primele poze

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 23 Iunie 2021