Masina care face VW Jetta sa para din secolul trecut a primit un facelift major. Primele fotografii si informatii oficiale au fost publicate chiar acum

Masina care face VW Jetta sa para din secolul trecut a primit un facelift major. Primele fotografii si informatii oficiale au fost publicate chiar acum
  • Masina care face VW Jetta sa para din secolul trecut a primit un facelift major
  • Primele fotografii si informatii oficiale au fost publicate chiar acum
Distribuie pe Facebook

Programata sa isi faca aparitia pe strazi si in showroomuri - la vanzare, pana la sfarsitul anului curent, mult anticipata versiune imbunatatita a modelului Hyundai Elantra se remarca printr-un design mai impunator ca oricand.

Dezvelita publicului larg inca de la inceputul lui 2020, cea mai recenta generatie a celebrei game oferite de compania Hyundai sub numele de Elantra se apropie cu pasi mari si repezi de jumatatea glorioasei sale cariere. Acesta reprezinta, de altfel, si principalul motiv pentru care popularul producator auto sud-coreean a lansat de curand, chiar pe parcursul zilelor trecute, o versiune mult imbunatatita a modelului proiectat special pentru a concura impotriva unor rivali precum Volkswagen Jetta.

Hyundai Avante Facelift

Asteptata sa isi faca aparitia pe strazi si in showroomuri, la vanzare, in urmatoarele luni, respectiva masina se remarca printr-un nou design - mai impozant ca oricand, la nivelul partii frontale, diferite modificari fiind operate inclusiv in partea din spate a caroseriei.

In cabina, de cealalta parte a portierelor, lista atractiilor principale cuprinde, pentru prima data, si o tapiterie confectionata din piele de culoare verde, partial perforata. Din peisaj nu lipsesc, ba dimpotriva, am putea spune si nu am gresi ori exagera cu nimic, nici volanul multifunctional, instrumentele de bord digitale, displayul central tactil, instalatia de climatizare cu reglare automata, sistemul audio de top, luminile ambientale, statia pentru incarcarea wireless a telefonului mobil, scaunele sport.

Gama de motorizari nu reprezinta, mai mult sau mai putin surprinzator, de la caz la caz, decat un mare mister si o necunoscuta de proportii, insa printre propulsoarele prezente sub capota ar trebui sa isi faca loc - oarecum inutil de adaugat, inclusiv un sistem hybrid.

Hyundai Avante Facelift

Distribuie pe Facebook
mai multe