Masina care face VW Jetta sa para din secolul trecut. Compania producatoare anunta lansarea unei versiuni SPORT

Masina care face VW Jetta sa para din secolul trecut. Compania producatoare anunta lansarea unei versiuni SPORT
  • Masina care face VW Jetta sa para din secolul trecut: compania producatoare anunta lansarea unei versiuni SPORT
  • O motorizare turbo cu patru cilindri in linie si capacitatea de 1.6 litri livreaza rotilor fata undeva in jurul a 201 CP
Distribuie pe Facebook

O motorizare turbo cu patru cilindri in linie si capacitatea de 1.6 litri livreaza rotilor de pe puntea fata undeva in jurul a 201 CP, potrivit primelor informatii date publicitatii.

Lansata cu surle si trambite chiar la inceputul acestei primaveri, cea mai noua generatie a celebrei Hyundai Elantra isi intampina clientii la momentul de fata doar in compania a doua motorizari mari si late. Mai precis, masina proiectata pentru a concura impotriva unor produse precum VW Jetta ofera numai unitati aspirate, ambele pe benzina, dintre care un 2.0 MPI cu 147 CP sub capota si un 1.6 GDI cu motor electric, plus 139 CP.

In perioada imediat urmatoare insa, lista cu optiuni la nivel de sisteme de propulsie se va imbogati cu un agregat 1.6 din familia T-GDI, destinat exclusiv versiunii sport N Line, anuntata oficial acum cateva clipe.

Hyundai Elantra N Line

Hyundai Elantra N Line

Acompaniata de mai multe elemente vizuale redesenate pentru o doza extra de agresivitate, precum spoilerele fata si spate, dar si pragurile laterale sau jantele din aliaj, de exemplu, noua Hyundai Elantra N Line dispune de o putere maxima de... 201 CP, dupa cum precizam exclusiv anterior. De livrarea acestei valori catre roti se ocupe fie o transmisie manuala in sase rapoarte, fie o cutie automata cu dublu ambreiaj si sapte trepte de viteza.

Reteta tehnica mai cuprinde, totodata, si o suspensie modificata, plus discuri de franare crescute in dimensiuni, pe cand din meniul de ordin estetic nu lipsesc nici volanul sport ori scaunele cu suport lateral marit.

Noua versiune Hyundai Elantra N Line se mai poate lauda, intr-un final, si cu o serie generoasa de sisteme active, printre care si asistent pentru mentinerea benzii de rulare. De asemenea, amatorii de tehnologii moderne vor fi bucurosi sa descopere ca masina proiectata pentru a concura impotriva unor produse precum VW Jetta GLI ofera si cheie digitala, si sistem de infotainment compatibil cu aplicatiile Apple CarPlay / Android Auto.

Hyundai Elantra N Line

Hyundai Elantra N Line

Hyundai Elantra N Line

Hyundai Elantra N Line

Hyundai Elantra N Line

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (96) Poze Hyundai Elantra N Line
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 14 August 2020