Masina care face VW Jetta sa para din secolul trecut. Cum arata in realitate

Masina care face VW Jetta sa para din secolul trecut. Cum arata in realitate
  • Cea mai generatie a popularei Hyundai Elantra a debutat oficial chiar la mijlocul lunii trecute
  • Noua masina impresioneaza in special prin design-ul extrem de indraznet al caroseriei
  • Sub capota, clientii vor avea la dispozitie doua motorizari, printre care si un sistem hybrid cu 139 CP
Distribuie pe Facebook

Sub capota, clientii vor avea de ales intre un benzinar aspirat de doi litri si un sistem de propulsie hybrid, ce combina o unitate 1.6 GDI cu un motor electric, plus o baterie de 1.32 kWh.

Dezvelita oficial chiar la mijlocul lunii trecute, cea mai generatie a popularei Hyundai Elantra este genul de masina care stie cum sa se faca remarcata. Multumita design-ului indraznet de la nivelul caroseriei, ce debuteaza cu grila supradimensionata a radiatorului, aceasta face VW Jetta sa para din secolul trecut.

Seria atractiilor principale continua cu o capota bombata a motorului si diferite detalii angulare la nivel de portiere, meniul exterior continuand cu o linie alungita a plafonului si stopurile H-Tail unite de o banda iluminata.

In ceea ce priveste departamentul interior, noua generatie Hyundai Elantra impresioneaza in special prin instrumentele de bord digitale si configurabile, afisate pe un display color cu diagonala de 10.25 inch. Totodata, masina care face VW Jetta sa para din secolul trecut se mai poate lauda si cu iluminare ambientala...

... in 64 de nuante diferite, dar si cu incarcare wireless a telefonului mobil, un sistem de infotainment compatibil cu aplicatiile Android Auto si Apple CarPlay, plus o instalatie audio de la Bose compusa din opt difuzoare.

Asa cum precizam si anterior, cea mai generatie a popularei Hyundai Elantra vine cu doua motorizari sub capota, inclusiv un benzinar aspirat de doi litri si 147 CP. Cealalta optiune consta intr-un sistem de propulsie hybrid, care combina o unitate 1.6 GDI cu un motor electric si o baterie de 1.32 kWh pentru un total de 139 CP.

Propulsia masinii care face VW Jetta sa para din secolul trecut va demara in toamna, in timp ce startul vanzarilor se va da inainte de sfarsitul anului in curs, cu preturile de pornire ramanand un mare mister la acest moment.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 8 Aprilie 2020