Masina care le da peste nas celor care credeau motorul diesel mort. Nemtii au publicat acum primele fotografii si informatii oficiale. Cat costa in Romania

Masina care le da peste nas celor care credeau motorul diesel mort. Nemtii au publicat acum primele fotografii si informatii oficiale. Cat costa in Romania
  • Masina care le da peste nas celor care credeau motorul diesel mort
  • Nemtii au publicat acum primele fotografii si informatii oficiale
  • Cat costa in Romania
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri adaptive cu LED. Plus o suspensie reglabila - pe aer, si un display curbat masiv, impartit in doua zone diferite de lucru.

BMW 740d xDrive

BMW 740d xDrive

Prezentata publicului larg cu mai bine de 30 de saptamani in urma - inca de la sfarsitul lunii aprilie, cea mai recenta generatie a luxosului automobil comercializat de compania BMW sub numele de Seria 7 se vinde, zilele acestea, in multiple savori si arome. Printre optiunile puse de binecunoscutul producator bavarez la dispozitia clientilor cu dare de mana se numara, mai nou, si o varianta oferita sub denumirea de 740d xDrive, respectivul vehicul bucurandu-se de serviciile unui propulsor diesel in sase cilindri, cu o capacitate de 2.993 de centimetri cubi. Un sistem micro-hybrid la 48 de volti completeaza, alaturi de o transmisie automata in opt rapoarte, fisa cu specificatii de ordin tehnic, astfel ca persoana de la volan va dezlantui - la apasarea pedalei de acceleratie, o herghelie compusa din pana la 300 de cai putere.

Drept urmare, eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora isi va gasi rezolvarea intr-un timp de doar 5.8 secunde, reteta caracteristica impozantului autoturism disponibil si pe piata din Romania - la preturi incepand de la o suma de 107.457 euro, continuand cu o viteza de top limitata la 250 de kilometri pe ora si, la fel de important de mentionat, un consum mediu de carburant de aproximativ 6.1 - 6.8 litri la 100 de kilometri. In ceea ce priveste echiparea standard, lista atractiilor principale cuprinde, dupa cum precizam, de altfel, si anterior, inclusiv o pereche de faruri adaptive cu LED, un set de jante din aliaj cu diametrul de 19 inch, suspensie reglabila, pe aer, portiere cu functie Soft Close, camera pentru marsarier, tapiterie din piele sintetica, instalatie de climatizare cu reglare pe patru zone, display curbat impartit in doua zone de lucru.

BMW 740d xDrive

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (38) Poze BMW 740d xDrive
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 13 Decembrie 2022