Masina care poate muta muntii din loc. Are motor diesel de 1.233 Nm

Masina care poate muta muntii din loc. Are motor diesel de 1.233 Nm
  • Chevrolet publica primele detalii ale noului Silverado HD
  • Utilitara americana ofera un V8 diesel cu 1.233 Nm
  • Clientii pot opta si pentru un benzinar cu injectie directa
Distribuie pe Facebook

Chevrolet, compania americana cunoscuta pentru modele precum Corvette sau Camaro, a publicat la mijlocul acestei saptamani primele materiale referitoare la noua camioneta Silverado HD.

Grila uriasa a radiatorului, ornamentele masive din crom sau dimensiunile impozante ale caroseriei. Sunt printre primele elemente care ies in evidenta atunci cand vine vorba despre cea mai noua generatie a camionetei Silverado HD.

Chevrolet Silverado HD

Nu insa si singurele. Aceeasi utilitara a americanilor de la Chevrolet mai propune si o capota ventilata a motorului, trepte laterale pentru usurarea accesului la nivel de bena si, deloc surprinzator, oglinzi retrovizoare supradimensionate.

Despre interiorul celei mai noi generatii a camionetei Silverado HD nu a fost facut public niciun fel de detaliu oficial, exceptand faptul ca ocupantii locurilor spate vor avea mai mult loc la picioare. Modificari sunt asteptate si la nivel tehnologic.

Ce putem spune cu exactitate atunci cand vine vorba despre utilitara americanilor de la Chevrolet este ca aceasta va ajunge in showroom-uri alaturi de doua motorizari proaspete. Printre care si un benzinar cu sistem de injectie directa.

Alternativa pe care cea mai noua generatie a camionetei Silverado HD o va oferi ia forma unui V8 diesel din seria Duramax, despre care se spune ca va livra rotilor undeva in jurul a 1.233 Nm. Prin intermediul unei cutii cu zece rapoarte.

Vanzarile utilitarei pe care americanii de la Chevrolet au anuntat-o in urma cu doar cateva momente vor lua startul, aparent, la mijlocul anului 2019. Tot atunci vom afla, probabil, si toate specificatiile de ordin tehnic sau tehnologic.

Chevrolet Silverado HD

Chevrolet Silverado HD

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Chevrolet Silverado HD
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 5 Decembrie 2018