Masina care pune pe jar Audi-ul A3 si Mercedes-ul CLA. Avem prima imagine oficiala cu interiorul!

Masina care pune pe jar Audi-ul A3 si Mercedes-ul CLA. Avem prima imagine oficiala cu interiorul!
  • A fost publicata prima imagine oficiala cu interiorul noului BMW Seria 1 Sedan
  • Modelul bavarez aduce din acest punct de vedere cu Seria 2 Active, respectiv Gran Tourer
  • Debutul public al compactei in patru usi va avea loc la sfarsitul lunii
Distribuie pe Facebook

Vesti bune pentru fanii noului BMW Seria 1 Sedan: presa din China a reusit sa puna mana pe prima fotografie ce surprinde interiorul masinii bavareze.

Cine nu isi mai aduce aminte de noul Seria 1 Sedan? Anuntat cu surle si trambite la mijlocul acestei veri, bavarezul in patru usi a reusit sa atraga simpatia tuturor iubitorilor de modele compacte. Si, totodata, sa aduca teama in curtea rivalilor de la Audi, respectiv Mercedes.

Din pacate, bucuria celor care visau la un concurent din partea marcii BMW pentru A3 si CLA a fost una de scurta durata, oficialii companiei auto din Muchen anuntand inca de la bun inceput ca versiunea de caroserie cu pricina are interzis in Europa. Si nu numai.

Proiectat special pentru piata din China, noul Seria 1 Sedan are la baza aceeasi platforma cu tractiune fata precum modelele Seria 2 Active, respectiv Gran Tourer, de acolo provenind inclusiv gama de motorizari turbo pe benzina ce urmeaza a fi pusa la dispozitia publicului asiatic.

Gama care, conform presei locale, cuprinde unitati atat cu trei, cat si cu patru cilindri, de 1.5 si 2.0 litri, ce dezvolta puteri maxime cuprinse intre 136 si 231 CP. Tipul cutiei de viteze care va completa fisa tehnica ramane inca un mister, in cazul in care te intrebai.

Aflam, in schimb, dintr-o fotografie oficiala pe care tot publicatiile din China au pus mana, modul in care se prezinta interiorul compactei bavareze in patru usi. Pe scurt si direct la subiect, familiar, cu cateva influente - din nou, de Seria 2 Active, respectiv Gran Tourer.

Mult anticipata versiune Sedan a modelului BMW Seria 1 va debuta in mod public peste aproximativ doua saptamani si jumatate, cu prilejul evenimentului Guangzhou International Automobile Exhibition, desfasurat in perioada 19 - 27 noiembrie.

Bmw Seria 1 Sedan - Interior

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 2 Noiembrie 2016