Masina care pune pe jar Audi-ul A3 si Mercedes-ul CLA. Nu se lanseaza, din pacate, si in Romania

Masina care pune pe jar Audi-ul A3 si Mercedes-ul CLA. Nu se lanseaza, din pacate, si in Romania
  • BMW a publicat prima imagine oficiala a noii Serii 1 Sedan
  • Modelul bavarez prezinta un design elegant si totodata, sportiv
  • Disponibilitatea sa va fi limitata la piata din China
Distribuie pe Facebook

Opt luni mai tarziu de la debutul versiunii concept din cadrul evenimentului International Automobile Exhibition din Guangzhou, BMW publica prima fotografie oficiala a mult anticipatei sale Serii 1 Sedan.

Audi A3 sau Mercedes CLA. Acestea sunt, pentru moment, singurele optiuni la care cei isi doresc un sedan premium de clasa compacta pot apela. Situatia se va schimba insa in urmatoarea perioada de timp, bavarezii de la BMW anuntand recent debutul versiunii in patru usi a actualei Serii 1.

Prefigurat de conceptul Compact Sedan, concept dezvaluit in premiera mondiala cu ocazia Salonului Auto desfasurat in orasul chinezesc Guangzhou la sfarsitul anului trecut, modelul cu pricina impresioneaza in special prin design-ul exterior ce ofera un mixt intre eleganta si sportivitate.

De fapt, acesta este singurul detaliu oficial pe care il cunoastem in prezent despre proaspat anuntata Serie 1 Sedan, bavarezii de la BMW refuzand sa publice si alte informatii cu privire la rivalul Audi-ului A3, respectiv Mercedes-ului CLA. Cu o singura exceptie...

Ei bine, versiunea de productie a conceptului Compact Sedan nu va ajunge si in Romania. De fapt, modelul cu pricina a fost dezvoltat special pentru piata auto din China, astfel ca el nu se va bucura de aprecierea clientilor de pe Batranul Continent. Ori americani, japonezi sau ce mai vrei tu.

Asadar, ne intoarcem de unde am plecat si ramanem la concluzi ca, cel putin pentru moment, Audi A3-ul si Mercedes-ul CLA reprezinta singurele optiuni la care cei isi doresc un sedan premium de clasa compacta pot apela. Pentru un BMW Seria 1 in patru usi mai avem de asteptat...

BMW Seria 1 Sedan - Prima poza

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 20 Iulie 2016