Masina creata de un inginer in timpul lui liber. Mercedes se gandeste serios sa o scoata la vanzare

  • Un inginer Mercedes a creat un E-Class All-Terrain 4x4²
  • Masina dispune de punti portale si o garda de circa 40 cm
  • Aceasta ar putea fi oferita si intr-o versiune de serie
Distribuie pe Facebook

Un inginer al companiei Mercedes a creat in timpul lui liber singurul E-Class All-Terrain cu punti portale din lume. Acesta ar putea ajunge acum model de serie, spun mai multe surse apropiate producatorului auto german.

Jurgen Eberle lucreaza la Mercedes ca inginer. Recent, el a primit pe maini un E-Class All-Terrain. Pus intr-un final fata in fata cu automobilul pe care il comandase, a inceput sa se gandeasca la ce modificari sa ii aduca.

A ales intr-un final o reteta similara celei adoptate de extremele off-roadere G63 AMG 6x6 si G500 4x4². Asa a luat nastere, fara niciun fel de dubiu, singurul break de clasa mare echipat cu punti portale.

Botezat sugestiv E-Class All-Terrain 4x4², Mercedes-ul creat de Jurgen Eberle in timpul sau liber se mai poate lauda si cu alte elemente inedite. Precum garda la sol de aproximativ 40 de centimetri, de exemplu.

Mercedes E-Class All-Terrain 4x4²

Mercedes E-Class All-Terrain 4x4²

De asemenea, au fost instalate anvelope cu diametrul de 31 de inch, in timp ce sub capota intalnim un motor V6 turbo de 3.0 litri. Unul care dezvolta o putere maxima de aproximativ 333 CP, mai exact.

Potrivit informatiilor disponibile la acest moment, ineditul Mercedes E-Class All-Terrain 4x4² nu dispune de o cutie automata cu functie low-range. Din meniu mai lipsesc, aparent, si diferentialele blocabile.

La final, povestea singurului break de clasa mare echipat cu punti portale se incheie la fel de interesant precum a inceput. Mai exact, presa britanica sugereaza ca respectivul model ar putea primi si o versiune de serie.

In cazul in care aceste presupuneri se vor adeveri, ineditul Mercedes E-Class All-Terrain 4x4² va fi construit intr-o serie extrem de limitata. Una care va calca pe urmele impresionantelor G63 AMG 6x6 si G500 4x4².

Mercedes E-Class All-Terrain 4x4²

Mercedes E-Class All-Terrain 4x4²

Mercedes E-Class All-Terrain 4x4²

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Mercedes E-Class All-Terrain 4x4²
mai multe