Masina cu display central de 27 de inch. Compania producatoare a publicat acum primele fotografii si informatii oficiale

Masina cu display central de 27 de inch. Compania producatoare a publicat acum primele fotografii si informatii oficiale
  • Masina cu display central de 27 de inch
  • Compania producatoare a publicat acum primele fotografii si informatii oficiale
Distribuie pe Facebook

Sub capota, propulsia este asigurata de o unitate turbo cu patru cilindri in linie si o capacitate de 2.3 litri. Proiectat pentru a livra persoanei de la volan undeva in jurul a 276 de cai putere si 425 de Newton-Metri.

Ultima jumatate a verii marcheaza debutul mult anticipatului Explorer Facelift, Ford publicand, cu putin timp in urma, primele imagini si detalii ale respectivului vehicul. Disponibil la preturi incepand de la echivalentul a peste 45.405 euro, noul model se remarca in special prin grila supradimensionata a radiatorului, lista atractiilor de la nivelul departamentului exterior continuand cu jantele din aliaj de 20 ori 21 de inch si stopuri unite cu o banda cromata.

Ford Explorer Facelift

Ford Explorer Facelift

In cabina, de cealalta parte a portierelor, SUV-ul cu o lungime de aproximativ 5.063 de milimetri si un ampatament de 3.025 de milimetri, conform unui comunicat pus la dispozitia presei, beneficiaza inclusiv de un display central cu o diagonala uriasa, de 27 de inch. Reteta autoturismului destinat pietei din China cuprinde, aparent, si instrumente de bord digitale, si instalatie audio de la B&O, si scaune fata cu functie de masaj, acestora alaturandu-li-se si un volan incalzit, si afisaj pe parbriz, comenzi vocale, incarcare wireless a telefonului mobil, tapiterie din piele partial perforata.

Asa cum afirmam si anterior, la inceputul materialului nostru, noul Explorer Facelift gazduieste sub capota, in compartimentul motor, un agregat turbo cu patru cilindri in linie si o capacitate de 2.3 litri. Livrarea valorilor maxime, de 276 de cai putere si 425 de Newton-Metri, se va face fie numai catre rotile spate, fie catre ambele punti, exclusiv prin intermediul unei cutii cu zece rapoarte, proba 0 - 100 de kilometri pe ora devenind realitate in 7.6 sau 7.8 secunde.

Ford Explorer Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (30) Poze Ford Explorer Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 24 August 2022