Masina cu motor de 1.2 litri si 200 CP. Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale. Cat costa

Masina cu motor de 1.2 litri si 200 CP. Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale. Cat costa
  • Masina cu motor de 1.2 litri si 200 CP
  • Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale
  • Cat costa
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri adaptive cu LED. Plus instalatie de climatizare cu reglare automata, pe doua zone.

Dezvelita publicului larg acum mai bine de-un an, inca de la inceputul lui martie 2022, cea dintai generatie a SUV-ului oferit de compania Renault sub denumirea de Austral se vinde - zilele acestea, multiple versiuni si configuratii. Printre optiunile pe care celebrul producator francez le pune la dispozitia clientilor numarandu-se, mai mult sau mai putin surprinzator, si o varianta disponibila sub indicativul E-Tech Full Hybrid 200, alaturi de o unitate turbo in numai trei cilindri - cu o capacitate de doar 1.199 de centimetri cubi, pe benzina.

Renault Austral

Renault Austral

Renault Austral

Oferita la preturi incepand de la circa 40.950 de euro, respectiva reteta pluseaza cu un motor electric si o baterie litiu-ion de 1.7 kWh pentru un total de pana la 200 de cai putere - livrat rotilor prin intermediul unei transmisii in sapte rapoarte, astfel ca eterna problema a sprintului de la 0 la 100 km/h isi va gasi rezolvarea intr-un timp de aproximativ 8.4 secunde. Fisa cu specificatii tehnice continuand atat cu o viteza de top de 174 de kilometri pe ora, cat si cu un consum mediu de carburant de 4.7 - 4.9 litri la 100 km - potrivit unui comunicat de presa publicat anterior.

Cea dintai generatie a nonconformistului Renault Austral E-Tech Full Hybrid 200 se mai poate lauda, conform configuratorului caracteristic pietei auto din Germania, si cu o echipare standard extrem de generoasa - care debuteaza cu faruri adaptive cu LED. Acestora alaturandu-li-se, mai mult ori mai putin surprinzator, de la caz la caz, si jante cu diametrul de 19 inch, o camera pentru mersul in marsarier, instrumente de bord digitale, un display central cu diagonala de 12 inch, iluminare ambientala, sistem de climatizare cu reglare automata.

Renault Austral

Renault Austral

Renault Austral

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (135) Poze Renault Austral
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 3 August 2023