Masina cu motor de 1.3 litri si 275 CP. Cum arata in realitate

Masina cu motor de 1.3 litri si 275 CP. Cum arata in realitate
  • Masina cu motor de 1.3 litri si 275 CP
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu dureaza decat 6.2 secunde - dupa cate se spune.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de 90 de zile, la inceputul anului curent, prima generatie a masinii comercializate de Alfa sub numele de Tonale stie - cu siguranta, cum sa impresioneze. Conceputa special pentru a concura impotriva trioului compus din Audi Q3, BMW X1 si Mercedes GLA, aceasta iese numaidecat in evidenta - la exterior, prin blocurile optice dotate cu cate trei segmente, insa nu vor trece neobservate nici prizele uriase de aer de la nivelul partii frontale, insertiile de negru specifice spoilerului spate sau pragurile laterale proeminente.

Alfa Romeo Tonale - Galerie Foto

Alfa Romeo Tonale - Galerie Foto

In cabina - de cealalta parte a portierelor, clientii vor descoperi si un set format din doua display-uri de dimensiuni generoase, o pereche de scaune multifunctionale, o instalatie de climatizare cu reglare automata a temperaturii, un volan cu design cu trei spite si padele pentru schimbarea treptelor de viteza, lumini ambientale, boxe de la Harman Kardon, incarcare wireless a telefonului mobil etc.

Sub capota, prima generatie a masinii comercializate de Alfa sub numele de Tonale isi va intampina cumparatorii europeni alaturi de un benzinar turbo de 1.5 litri - cu 130 sau 160 de cai si un motor electric de 48 de volti. Conceputa special pentru a concura impotriva trioului compus din Audi Q3, BMW X1 si Mercedes GLA, aceasta a mai pregatit - pe langa o unitate diesel de 1.6 litri, cu 130 CP, si un benzinar turbo de 1.3 litri, insotit de un motor electric si o baterie de 15.5 kWh pentru un total de 275 de cai si un 0 - 100 de kilometri pe ora in aproximativ 6.2 secunde.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (86) Poze Alfa Romeo Tonale - Galerie Foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 20 Mai 2022