Masina cu motor de 1.3 litri si 275 CP. Galerie foto completa

Masina cu motor de 1.3 litri si 275 CP. Galerie foto completa
  • Masina cu motor de 1.3 litri si 275 CP
  • Galerie foto completa
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora dureaza doar 6.2 secunde.

Prezentata publicului larg in urma cu circa 90 de zile, la inceputul anului curent, prima generatie a masinii comercializate de Alfa sub numele (de) Tonale a revenit - de curand, sub lumina intensa a reflectoarelor. Explicatia: italienii au oferit - recent, zeci de fotografii noi de la exteriorul si, totodata, interiorul alternativei lor la trio-ul compus din Audi Q3, din BMW X1 si Mercedes GLA.

Alfa Romeo Tonale - Galerie Foto

Alfa Romeo Tonale - Galerie Foto

Insotita de o lungime de 4.53 metri, respectiva creatie se remarca - in partea din fata a caroseriei, printr-o pereche de faruri cu matrice de LED-uri si design inspirat de SZ Zagato, respectivului detaliu alaturandu-li-se o capota bombata a motorului, un set de praguri laterale proeminente, jante din aliaj de pana la 20 de inch, blocuri optice posterioare unite cu banda iluminata, un eleron pentru plafon si difuzor de aer de culoare neagra - evident.

De cealalta parte a usilor - in cabina, prima generatie a masinii comercializate de Alfa sub numele (de) Tonale se va putea lauda si cu instrumente de bord digitale, si cu un display central de 10.25 inch, alternativa italienilor la trio-ul compus din Audi Q3, din BMW X1 si Mercedes GLA bucurandu-se si de scaune ventilate. Si - extrem de important de mentionat, instalatie audio Harman Kardon.

Sub capota, propulsia va fi asigurata de un benzinar de 1.5 litri si 130 sau 160 CP in echipare - cu ambele variante insotite de un motor electric pe 48 de volti, cu 15 kW la datorie, de un benzinar de 1.3 litri - ce lucreaza alaturi de un motor electric intr-o versiune PHEV cu 275 CP in total, si, intr-un final, de un diesel de 1.6 litri cu 130 CP, livrarea valorilor precizate anterior catre roti facandu-se exclusiv printr-o automata cu dublu ambreiaj, in sase sau spte viteze.

Alfa Romeo Tonale - Galerie Foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (86) Poze Alfa Romeo Tonale - Galerie Foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 6 Mai 2022