Masina cu motor de 1.5 litri si 309 CP. Cat costa in Romania

Masina cu motor de 1.5 litri si 309 CP. Cat costa in Romania
  • Masina cu motor de 1.5 litri si 309 CP
  • Cat costa in Romania
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri cu LED si tapiterie din piele granulata.

Prezentata publicului larg in urma cu aproximativ sase luni - inca de la sfarsitul toamnei trecute, cea mai recenta iteratie a gamei pe care Jaguar o comercializeaza sub denumirea de E-Pace se vinde - la momentul de fata, in numeroase versiuni si configuratii. Printre optiunile puse - zilele acestea, la dispozitia clientilor se numara chiar si o varianta cu propulsie de tip plug-in hybrid - care combina o unitate turbo de 1.5 litri, pe benzina, cu un motor electric si o baterie de 15 kWh.

Jaguar E-Pace Facelift

Jaguar E-Pace Facelift

Disponibila si pe piata din Romania, la preturi incepand de la putin peste 64.000 de euro, respectiva masina vine cu pana la 309 cai si 540 Nm pe ambele punti - astfel rezultand o acceleratie de la 0 la 100 de kilometri pe ora in ~6.5 secunde, conform fisei tehnice.

Aceeasi versiune comercializata de Jaguar sub denumirea de P300e se mai poate lauda - in plus, si cu o viteza maxima de aproximativ 216 km/h. Cea mai interesanta caracteristica a variantei de motorizare cu pricina o reprezinta insa - fara urma de indoiala, consumul mediu de carburant, care se invarte in jurul valorii de doi litri de benzina la suta de kilometri - potrivit primelor informatii si detalii oficiale pe care compania producatoare le-a oferit in ultimele saptamani ale anului 2020.

In ceea ce priveste echiparea standard, reteta respectivei masini cuprinde inclusiv faruri cu LED, transmisie automata in opt rapoarte, jante din aliaj cu diametrul de 18 inch, tapiterie din piele granulata, sistem de infotainment cu display curbat - de 11.4 inch etc.

Jaguar E-Pace Facelift

Jaguar E-Pace Facelift

Jaguar E-Pace Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (57) Poze Jaguar E-Pace Facelift
mai multe