Masina cu motor de 1.5 litri si 309 CP. Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale

Masina cu motor de 1.5 litri si 309 CP. Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale
  • Masina cu motor de 1.5 litri si 309 CP
  • Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, prima suta de kilometri pe ora vine dupa doar 6.5 secunde.

Dezvelita publicului larg in vara anului 2017, prima generatie a masinii vandute sub numele de Jaguar E-Pace a primit, de curand, un facelift major. Disponibila deja la comanda, la preturi incepand de la putin peste 32.500 de lire sterline, versiunea mult imbunatatita a creatiei care concureaza cu Audi Q3, BMW X1 si Mercedes GLA se remarca printr-o parte frontala complet restilizata, ce aduce in prim plan inclusiv noi faruri.

Partea din spate a caroseriei a primit, la randul ei, nenumarate modificari estetice, in timp ce reteta specifica departamentului interior a fost reimprospatata si cu un display curbat de 11.4 inch.

Jaguar E-Pace Facelift

In urma facelift-ului major primit de curand, prima generatie a masinii vandute sub numele de Jaguar E-Pace se mai poate lauda si cu un volan nou, multifunctional, cu design in trei spite, plus schimbator de viteze complet restilizat. Aceeasi versiune mult imbunatatita a creatiei care concureaza cu Audi Q3, BMW X1 si Mercedes GLA mai ofera incarcare wireless a telefonului mobil si accente metalice ce pana acum nu existau.

Sub capota, clientii vor avea la dispozitie o gama variata de motorizari pe benzina si motorina, cu trei sau patru cilindri in linie, acompaniate fie de cutii manuale, fie de transmisii automate, de la caz la caz.

Cea mai interesanta optiune a primei generatii a masinii vandute sub numele de Jaguar E-Pace o reprezinta, in urma facelift-ului major primit de curand, sistemul de propulsie PHEV ce combina o unitate 1.5 turbo cu un motor electric si o baterie cu capacitatea de 15 kWh. In configuratia data, versiunea mult imbunatatita a creatiei care concureaza cu Audi Q3, BMW X1 si Mercedes GLA vine cu 309 CP pe ambele punti, evident.

Asa se face ca prima suta de kilometri pe ora soseste dupa doar 6.5 secunde, pe cand consumul mediu de carburant se invarte in jurul valorii de doi litri la 100 de kilometri, anunta compania producatoare.

Jaguar E-Pace Facelift

Jaguar E-Pace Facelift

Jaguar E-Pace Facelift

Jaguar E-Pace Facelift

Jaguar E-Pace Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (57) Poze Jaguar E-Pace Facelift
mai multe