Masina cu motor de 1.6 litri si 265 CP. Cat costa in Romania

Masina cu motor de 1.6 litri si 265 CP. Cat costa in Romania
  • Masina cu motor de 1.6 litri si 265 CP
  • Cat costa in Romania
Distribuie pe Facebook

Echiparea standard cuprinde inclusiv scaune fata cu ventilatie si display central cu diagonala de 10.25 inch.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de sase luni, la jumatatea anului 2020, cea mai recenta generatie a gamei cunoscute sub numele de Hyundai Santa Fe se vinde, zilele acestea, in nenumarate versiuni si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia clientilor se numara inclusiv o varianta cu propulsie de tip plug-in hybrid, disponibila pe piata din Romania la preturi incepand de la 57.310 euro.

In formula mentionata anterior, care a pregatit un discount de pana la 5.664 de euro, masina companiei sud-coreene combina o unitate 1.6 T-GDi, pe benzina, cu un motor electric si o baterie cu capacitatea de 13.8 kWh.

Noul Hyundai Santa Fe

Noul Hyundai Santa Fe

Drept urmare, versiunea plug-in hybrid a noului Hyundai Santa Fe ofera pana la 265 de cai si 350 Nm pe ambele punti, insa timpul necesar realizarii acceleratiei de la 0 la 100 de kilometri pe ora se apropie de noua secunde. Totodata, nici valoarea specifica vitezei de top nu va face furori, respectiva varianta de motorizare urmand sa ramana fara suflu inca de la 187 de kilometri pe ora, potrivit fisei tehnice.

Masina companiei sud-coreene va impresiona, in schimb, prin pachetul extrem de generos de dotari si echipamente standard, care cuprinde pana si scaune fata cu ventilatie sau display central cu diagonala de 10.25 inch.

Cea mai recenta generatie a gamei cunoscute sub numele de Hyundai Santa Fe se mai bucura, in versiunea cu propulsie de tip plug-in hybrid, si de o transmisie automata cu sase rapoarte, dar si de faruri, plus stopuri cu tehnologie LED. Aceeasi varianta disponibila pe piata din Romania la preturi de lista incepand de la 57.310 euro a mai pregatit si afisaj pe parbriz, si instrumente de bord digitale.

Lista cu atractii principale a masinii companiei sud-coreene continua cu sistemul audio de la Krell, camera pentru marsarier, tapiteria din piele, volanul si bancheta spate cu functie de incalzire, plafonul panoramic s.a.m.d.

Noul Hyundai Santa Fe

Noul Hyundai Santa Fe

Noul Hyundai Santa Fe

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (29) Poze Noul Hyundai Santa Fe
mai multe