Masina cu motor de 1.6 litri si 265 CP. Compania producatoare a publicat noi imagini oficiale

Masina cu motor de 1.6 litri si 265 CP. Compania producatoare a publicat noi imagini oficiale
  • Masina cu motor de 1.6 litri si 265 CP
  • Compania producatoare a publicat noi imagini oficiale
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale culmineaza, cel putin la exterior, cu evacuarea cvadrupla si jantele din aliaj pe 21 de inch. In cabina insa, tapiteria din piele si alcantara promite sa faca legea.

Anuntata initial la inceputul lunii iunie, noua Hyundai Santa Fe revine astazi in atentia publicului larg. Masina - pe care viitorii clientii o vor putea comanda inclusiv in compania unui sistem de propulsie plug-in hybrid, cu aproximativ 265 CP sub capota, a primit de curand, pe piata din Coreea de Sud, un pachet de performanta.

Hyundai Santa Fe N Performance

Denumita simplu, dar sugestiv N Performance Package, respectiva optiune cuprinde spoilere fata si spate agresiv stilizate, plus jante din aliaj pe 21 de inch si evacuare cvadrupla. Mai multe ornamente contrastante, finisate intr-o nuanta similara celei specifice aurului roz, dar si unele detalii realizate din fibra de carbon, completeaza meniul exterior, in timp ce reteta caracteristica departamentului interior... ei bine, impresioneaza in special prin tapiteria realizata dintr-o combinatie combinatie de piele si alcantara, cu detalii sub forma de carouri.

Pentru o doza extra de exclusivitate, noua Hyundai Santa mai poate fi echipata cu un sistem multimedia de ultima generatie, care aduce in fata ocupantilor banchetei spate doua display-uri supradimensionate. Daca mai era cumva nevoie de precizat.

Masina disponibila inclusiv in compania unui sistem de propulsie plug-in hybrid, cu aproximativ 265 CP sub capota, va ajunge pe piata din Europa incepand cu aceasta toamna, insa ramane de vazut daca printre optiunile oferite se va regasi si pachetul de performanta mentionat anterior. Probabil ca nu.

Hyundai Santa Fe N Performance

Hyundai Santa Fe N Performance

Hyundai Santa Fe N Performance

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Hyundai Santa Fe N Performance
mai multe