Masina cu motor de 2.0 litri si 375 CP. Au fost anuntate preturile oficiale

Masina cu motor de 2.0 litri si 375 CP. Au fost anuntate preturile oficiale
  • Masina cu motor de 2.0 litri si 375 CP
  • Au fost anuntate preturile oficiale
Distribuie pe Facebook

Echiparea standard cuprinde inclusiv faruri cu LED. Plus cruise control adaptiv si instrumente de bord digitale.

Prezentata publicului larg in urma cu aproape o saptamana si jumatate, inca de la inceputul lunii octombrie a anului 2021, mult anticipata generatie cu numarul cinci a legendarului Jeep Grand Cherokee a revenit de curand, chiar zilele acestea, sub lumina intensa a reflectoarelor. Explicatia: lista de preturi a noii masini a ajuns, mai devreme, pe internet, doua documente dezvaluind ca viitorii clienti vor avea de achitat pentru SUV-ul de peste Ocean un minimum de 37.390 de dolari.

Jeep Grand Cherokee - Preturi

Jeep Grand Cherokee - Preturi

Comercializata sub indicativul Laredo, versiunea entry-level a respectivului produs beneficiaza, in standard, si de blocuri optice cu LED, fara costuri suplimentare fiind oferite, de asemenea, si pilotul automat adaptiv, instrumentele de bord digitale ori sistemul de infotainment cu ecran tactil de 8.4 inch. Compatibil cu aplicatiile Apple CarPlay si Android Auto, daca mai trebuia precizat.

Sub capota, asa cum mentionam si anterior, mult anticipata generatie cu numarul cinci a legendarului Jeep Grand Cherokee isi va intampina cumparatorii alaturi de doua benzinare, ambele aspirate natural. Prima optiune consta intr-un V6 realizat integral din aluminiu, de 3.6 litri si undeva in jurul a 293 de cai putere, in timp ce a doua varianta ia forma unui V8 de 5.7 litri, cu tehnologie de dezactivare a cilindrilor si 357 de cai putere, conform comunicatului de presa dat publicitatii.

Aceeasi masina de peste Ocean a mai pregatit, totodata, si un sistem de propulsie PHEV, compus dintr-o unitate turbo de 2.0 litri, pe benzina, doua motoare electrice si o baterie de 17 kWh, respectiva solutie conferindu-i SUV-ului un total de pana la 375 de cai putere. Livrarea valorilor maxime catre rotile spate sau ambele punti, de la caz la caz, se face exclusiv printr-o cutie automata.

Jeep Grand Cherokee 4xe

Jeep Grand Cherokee 4xe

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (140) Poze Jeep Grand Cherokee 4xe
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 13 Octombrie 2021