Masina cu motor de 2.3 litri si 280 CP. Cum arata in realitate

Masina cu motor de 2.3 litri si 280 CP. Cum arata in realitate
  • Masina cu motor de 2.3 litri si 280 CP
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Cu acceleratia la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu dureaza decat 5.7 secunde - dupa cum precizam, de altfel, si anterior, la momentul premierei mondiale.

Prezentata publicului larg in urma cu aproximativ 60 de zile, chiar la jumatatea toamnei anului curent, mult anticipata versiune imbunatatita a masinii vandute de Ford sub numele de Focus isi va intampina cumparatorii in diferite arome si savori. Printre optiunile puse la dispozitia clientilor se va numara - inutil de mentionat, si o varianta de performanta comercializata sub indicativul Focus ST.

Ford Focus Facelift

Ford Focus Facelift

Ford Focus Facelift

Acompaniata de un motor turbo cu patru cilindri in linie - de 2.0 litri si circa 280 CP, aceasta promite sa sprinteze de la 0 la 100 de kilometri pe ora - cu acceleratia la podea, intr-un timp de doar 6.5 secunde.

Fisa cu specificatii de ordin tehnic cuprinde inclusiv o viteza maxima ce se invarte in jurul valorii de 250 de kilometri pe ora, in timp ce lista atractiilor estetice debuteaza cu nelipsitele spoilere fata si spate agresiv stilizate. Livrate - la pachet, impreuna cu jante supradimensionate din aliaj, volan multifunctional cu parte inferioara plata si, extrem de surprinzator, scaune sport dezvoltate in-house.

Versiunea imbunatatita a masinii vandute de Ford sub numele de Focus se va mai putea lauda, printre altele, si cu un motor de 1.0 litri - cu pana la 155 CP, cu un set de faruri inteligente Dynamic Pixel LED etc.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (57) Poze Ford Focus Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 17 Decembrie 2021