Masina cu motor de 3.5 litri si 437 CP. Cum arata in realitate

Masina cu motor de 3.5 litri si 437 CP. Cum arata in realitate
  • Masina cu motor de 3.5 litri si 437 CP
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora ar trebui sa dureze - de ce nu, mai putin de sase secunde, dupa cum precizam si anterior, inca de la momentul lansarii oficiale.

Prezentata publicului larg in urma cu aproximativ noua zile - chiar la inceputul toamnei anului 2021, mult anticipata generatie cu numarul trei a masinii pe nume Toyota Tundra stie, cu siguranta, cum sa iasa in evidenta. Privita de la exterior spre interior, aceasta se remarca in special prin grila supradimensionata a radiatorului, cu mentiunea ca nici blocurile optice frontale similare unui 1 pe orizontala sau - de ce nu, aripile laterale extrem de bine conturate nu vor trece neobservate.

Toyota Tundra - Poze reale

Toyota Tundra - Poze reale

Lista atractiilor de ordin estetic se incheie cu jantele din aliaj de pana la 20 de inch - plus diferite elemente de caroserie camuflate si o pereche de stopuri pe verticala, pe timp ce amatorii de confort, lux si tehnologie moderna se vor bucura si de volan incalzit, dar si de scaune fata cu functie de ventilatie, de suspensie pe aer la nivelul puntii spate, instrumente de bord digitale si configurabile, tapiterie din piele, trapa panoramica, sistem de infotainment cu display de 14 inch s.a.m.d.

Daca vine vorba despre pachetul tehnic, mult anticipata generatie cu numarul trei a masinii pe nume Toyota Tundra a pregatit - dupa cum precizam si anterior, inca de la momentul lansarii oficiale, un benzinar cu sase cilindri in V si doua turbine, de 3.5 litri, sinonim cu 389 CP in versiunea standard i-Force. Acelasi propulsor V6 twin-turbo este oferit - totodata si intr-o varianta i-Force Max acompaniata de un motor electric si o baterie Ni-MH, proiectata pentru a livra circa 437 CP, evident.

Toyota Tundra - Poze reale

Toyota Tundra - Poze reale

Toyota Tundra - Poze reale

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (197) Poze Toyota Tundra - Poze reale
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 29 Septembrie 2021