Masina cu motor de 3.5 litri si 437 CP. Cum arata in realitate

Masina cu motor de 3.5 litri si 437 CP. Cum arata in realitate
  • Masina cu motor de 3.5 litri si 437 CP
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv faruri cu LED si semnalizare dinamica. Plus instrumente de bord digitale si sistem audio cu 12 boxe in dotare.

Prezentata publicului larg in urma cu mai putin de jumatate de an - in prima parte a toamnei trecute, mult anticipata generatie cu numarul trei a indestructibilei masini oferite de Toyota sub denumirea de Tundra stie - cu siguranta, cum sa iasa in evidenta. Privita de la exterior, aceasta se remarca in special prin grila uriasa de la nivelul partii frontale, insa nici blocurile optice stilizate asemeni unui 1 orizontal nu vor trece complet neobservate; ba dimpotriva, am putea spune.

Toyota Tundra

Toyota Tundra

O astfel de afirmatie este valabila, oarecum inutil de mentionat, si in cazul jantelor din aliaj cu diametrul de pana la 22 de inch - in timp ce stopurile verticale definesc partea posterioara a caroseriei. De cealalta parte a portierelor - la interior, clientii vor descoperi si un display central cu o diagonala extrem de generoasa, ce urca la 14 inch, instrumente de bord digitale, scaune fata si spate cu functii de incalzire si ventilatie, sistem audio cu 12 boxe de la JBL, volan cu reglare electrica, tapterie din piele etc.

Sub capota - asa cum precizam si anterior, mult anticipata generatie cu numarul trei a indestructibilei masini oferite de Toyota sub denumirea de Tundra se bucura de o unitate V6 cu doua turbine si capacitatea de 3.5 litri - ce dezvolta 389 CP in versiunea standard i-Force sau 437 CP in varianta de top i-Force Max acompaniata de un motor electric si o baterie Ni-MH. Livrarea valorilor maxime catre roti se face - in ambele cazuri, printr-o transmisie automata cu zece rapoarte.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (64) Poze Toyota Tundra
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 28 Februarie 2022