Masina de 366 CP de la Kia a primit un facelift major. Cat costa in Romania versiunea mult imbunatatita

Masina de 366 CP de la Kia a primit un facelift major. Cat costa in Romania versiunea mult imbunatatita
  • Masina de 366 CP de la Kia a primit un facelift major
  • Cat costa in Romania versiunea mult imbunatatita
Distribuie pe Facebook

Echiparea standard cuprinde inclusiv jante din aliaj pe 19 inch, plus blocuri optice cu tehnologie LED.

Prezentata publicului larg acum mai bine de trei ani, la inceput de 2017, prima Kia Stinger din istorie a primit de curand un binemeritat facelift. Dezvelita oficial in cursul lunii august, versiunea imbunatatita a respectivei masini a fost lansata zilele acestea si pe piata din Romania, la un pret de pornire de 49.694 de euro.

Singura optiune pusa la dispozitia clientilor gazduieste in compartimentul motor un benzinar cu sase cilindri in V si doua turbine, celebrul propulsor cu capacitatea de 3.3 litri lucrand alaturi de o cutie automata cu opt rapoarte pentru a livra rotilor de pe ambele punti 366 de cai putere.

Kia Stinger Facelift

Asa se face ca acceleratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu dureaza decat... 4.9 secunde, in timp ce viteza maxima se ridica la 270 de kilometri pe ora. Valori care-i permit primului Stinger sa se laude - in continuare - cu titlul de cea mai rapida masina vanduta de Kia pe piata din Romania si, totodata, la nivelul intregii Europe.

Daca vine vorba, in schimb, despre lista cu dotari si echipamente standard, meniul in cauza cuprinde inclusiv jante pe 19 inch, tapitarie din piele, blocuri optice cu tehnologie LED, scaune fata si spate incalzite, dar si un sistem de infotainment cu display central cu diagonala de 10.25".

Versiunea imbunatatita a masinii comercializate de Kia sub denumirea de Stinger mai ofera, fara niciun fel de cost suplimentar, si instalatia audio cu boxe de la Harman Kardon, afisajul pe parbriz, camera pentru marsarier. Plus senzorii de parcare, pilotul automat adaptiv, si franarea autonoma de urgenta, printre altele.

Kia Stinger Facelift - Versiunea europeana

Kia Stinger Facelift - Versiunea europeana

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 15 Octombrie 2020