Masina de care lumea a uitat ca mai exista. Compania producatoare a lansat o versiune mult imbunatatita

Masina de care lumea a uitat ca mai exista. Compania producatoare a lansat o versiune mult imbunatatita
  • Masina de care lumea a uitat ca mai exista
  • Compania producatoare a lansat o versiune mult imbunatatita
Distribuie pe Facebook

Sub capota, o motorizare diesel de 2.2 litri lucreaza alaturi de o cutie automata cu opt rapoarte pentru a livra rotilor de pe ambele punti undeva in jurul a 202 cai. Plus 441 Nm.

Lansata pe piata in urma cu aproape patru ani, cea mai recenta generatie a masinii comercializate sub denumirea de SsangYong Rexton a primit, de curand, un facelift major. Disponibila deja la vanzare, la preturi care pornesc de la aproape 38.000 lire sterline, versiunea mult imbunatatita a gamei respective se remarca in special prin noua parte frontala a caroseriei in cinci usi, de o restilizare completa avand parte si spatele.

SsangYong Rexton Facelift

SsangYong Rexton Facelift

Asa cum reiese si din primele fotografii date publicitatii, compania producatoare a mai pregatit cateva optiuni proaspete si la nivel de jante, in timp ce display-ul color din spatele volanului multifunctional redesenat, insarcinat cu afisarea ceasurilor de bord digitale, reprezinta principala atractie de la interior. Consola si tunelul central au suferit, la randul lor, diferite modificari.

Daca vine vorba, in schimb, despre reteta specifica departamentului tehnic, facelift-ul aplicat celei mai recente generatii a masinii oferite sub denumirea de SsangYong Rexton aduce un plus de 22 CP si un total de 202 cai pentru motorizarea diesel de 2.2 litri de sub capota. Care lucreaza acum alaturi de o transmisie automata noua, cu opt rapoarte, livrata de marca Hyundai Transys - furnizor al Hyundai, Kia si chiar Genesis.

Vanduta la preturi incepand de la aproape 38.000 lire sterline, dupa cum precizam si anterior, versiunea mult imbunatatita a gamei respective se bucura de o dotare standard extrem de bogata. Inclusiv configuratia de baza Ventura cuprinde sistem de tractiune integrala, jante pe 18 inch, volan incalzit, scaune ventilate, tapiterie din piele artificiala, faruri cu LED si altele.

SsangYong Rexton Facelift

SsangYong Rexton Facelift

SsangYong Rexton Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (55) Poze SsangYong Rexton Facelift
mai multe