Masina de care lumea a uitat ca mai exista. Compania producatoare anunta noi detalii despre urmatoarea generatie

Masina de care lumea a uitat ca mai exista. Compania producatoare anunta noi detalii despre urmatoarea generatie
  • Masina de care lumea a uitat ca mai exista
  • Compania producatoare anunta noi detalii despre urmatoarea generatie
Distribuie pe Facebook

Lansarea oficiala va avea loc chiar pe parcursul lunilor urmatoare, daca mai era cumva nevoie de mentionat.

Prezentata publicului larg in urma cu aproape un deceniu, inca din luna decembrie a anului 2011, cea mai recenta generatie a gamei comercializate de Mercedes sub denumirea de SL se apropie cu pasi mari si repezi de sfarsitul carierei sale. O noua iteratie a legendarei masini a marcii din Stuttgart va debuta insa chiar pe parcursul lunilor urmatoare.

Surprinsa, saptamanile acestea, complet camuflata, respectiva creatie va purta semnatura specialistilor diviziei AMG, care s-au ocupat in trecut si de dezvoltarea si proiectarea unor produse SLS, printre altele.

Gama de motorizari nu reprezinta, pentru moment, decat un mare mister, insa mai multe voci sugereaza atat propulsoare cu opt cilindri in V, cat si unitati cu... doar patru pistoane. Totodata, oficialii companiei producatoare au anuntat, de curand, ca viitorii clienti vor avea la dispozitie inclusiv sisteme electrificate, de tip MHEV sau chiar PHEV.

O alta premiera va consta in sistemul de tractiune integrala 4Matic+, in timp ce hardtopul caracteristic generatiei actuale va fi inlocuit, pe noua masina a marcii din Stuttgart, de un plafon din material textil.

Lansarea urmatoare iteratii a gamei comercializate de Mercedes sub denumirea de SL va coincide cu pensionarea versiunii AMG GT Roadster. Disponibila pe piata, in clipa de fata, la preturi incepand de la 139.254 de euro - si care ajung pana la suma de 169.614 euro, cu mult inainte de a lua in calcul si costul eventualelor dotari si echipamente optionale.

Noul Mercedes SL - Poze spion

Noul Mercedes SL - Poze spion

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Noul Mercedes SL - Poze spion
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 5 Aprilie 2021