Masina de care lumea a uitat ca mai exista. Skoda a lansat o versiune mult imbunatatita. Cat costa

Masina de care lumea a uitat ca mai exista. Skoda a lansat o versiune mult imbunatatita. Cat costa
  • Masina de care lumea a uitat ca mai exista
  • Skoda a lansat o versiune mult imbunatatita
  • Cat costa
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri cu LED. Plus instalatie de climatizare cu reglarea manuala a temperaturii.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de patru luni si jumatate - inca din ultima parte a verii trecute, cea mai recenta iteratie a modelului oferit de Skoda sub denumirea de Kamiq a revenit, de curand, sub lumina intensa a reflectoarelor. Explicatia: cehii au dezvaluit recent - chiar la inceputul saptamanii curente, primele informatii si detalii oficiale cu privire la preturile de vanzare, potentialii cumparatori ai SUV-ului cu o lungime de aproximativ 4.249 de milimetri avand sa fie intampinati de o nota de plata care porneste, in Germania, de la o suma de 24.390 de euro.

Skoda Kamiq Facelift

Skoda Kamiq Facelift

Skoda Kamiq Facelift

Disponibila sub indicativul 1.0 TSI Essence, versiunea de baza dispune de o unitate turbo cu numai trei cilindri in linie si capacitatea de doar 999 de centimetri cubi, pe benzina, sinonima cu puterea de 95 de cai - livrata rotilor de pe puntea fata printr-o cutie manuala in cinci rapoarte. Astfel, eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora isi va gasi rezolvarea, cu pedala de acceleratie la podea, in circa 11.0 secunde - pe cand viteza de top nu depaseste 183 km/h.

In ceea ce priveste echiparea de serie, varianta entry-level a noului Kamiq propune atat faruri cu tehnologie LED, cat si jante cu diametrul de 16 inch - realizate, ce este drept, din otel. Acelasi vehicul al cehilor mai beneficiaza - conform configuratorului destinat Germaniei, si de senzori de parcare spate, de sase airbag-uri, instrumente de bord digitale, scaune ajustabile pe inaltime, geamuri actionate electric, tapiterie confectionata din material textil, aer conditionat, o bancheta rabatabila, un display central cu diagonala de 8.2", cruise control, franare autonoma de urgenta.

Skoda Kamiq Facelift

Skoda Kamiq Facelift

Skoda Kamiq Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (31) Poze Skoda Kamiq Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 19 Ianuarie 2024