Masina de care lumea a uitat ca mai exista. Volkswagen lanseaza o versiune mult imbunatatita. Cat costa in Romania noua varianta

Masina de care lumea a uitat ca mai exista. Volkswagen lanseaza o versiune mult imbunatatita. Cat costa in Romania noua varianta
  • Masina de care lumea a uitat ca mai exista
  • Volkswagen lanseaza o versiune mult imbunatatita
  • Cat costa in Romania noua varianta
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv stopuri cu LED. Plus pilot automat adaptiv si instrumente de bord digitale - potrivit informatiilor publicate pe site-ul importatorului local.

Prezentata oficial la finalul anului 2021, cea mai recenta iteratie a gamei oferite de compania Volkswagen sub numele de T-Roc Cabriolet a fost lansata de curand - zilele acestea, si pe piata din Romania. La preturi incepand de la putin peste 33.000 de euro, conform configuratorului oficial.

Comercializata sub indicativul Style 1.5 TSI, varianta de baza a respectivei masini a pregatit - in compartimentul motor, un benzinar turbo cu o capacitate cilindrica de 1.5 litri. Daca mai trebuia cumva mentionat.

Volkswagen T-Roc Cabriolet Facelift

Fisa tehnica a versiunii de 33.024 de euro continua cu o putere maxima de 150 de cai - livrata rotilor de pe puntea fata printr-o cutie cu sase rapoarte si trei pedale. Drept urmare, cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora dureaza aproximativ 9.6 secunde.

Daca vine vorba despre lista cu dotari standard, cea mai accesibila aroma a noului T-Roc Cabriolet se bucura - asa cum precizam si anterior, si de stopuri cu LED. Plus pilot automat adaptiv si instrumente de bord digitale.

Respectiva optiune mai ofera - fara costuri suplimentare, dupa spusele Volkswagen Romania, si jante din aliaj cu diametrul de 17 inch, un display central cu diagonala de 16.5 centimetri, lumini ambientale de culoare alba, tapiterie din stofa si asistent pentru mentinerea benzii. Printre altele.

Aceeasi configuratie Style 1.5 TSI este disponibila si alaturi de o transmisie DSG cu sapte trepte de viteza - de la 35.275 de euro, dar si intr-o savoare R-Line 1.5 TSI. Cu doua pedale si un pret minim de 40.343 de euro.

Volkswagen T-Roc Cabriolet Facelift

Volkswagen T-Roc Cabriolet Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (21) Poze Volkswagen T-Roc Cabriolet Facelift
mai multe