Masina dorita de toata lumea a primit transmisie cu 10 rapoarte, ceasuri digitale si alte minunatii tehnologice. VIDEO

Masina dorita de toata lumea a primit transmisie cu 10 rapoarte, ceasuri digitale si alte minunatii tehnologice. VIDEO
  • Noul Ford Mustang ofera faruri Full-LED si cutie cu zece rapoarte
  • Automobilul american dispune inclusiv instrumente de bord digitale
  • Motorul V8 de cinci litri dezvolta acum o putere maxima de 460 CP
Distribuie pe Facebook

Imbunatatiri majore au fost operate, de asemenea, si in compartimentul motor, acolo unde unitatea V8 de cinci litri dezvolta acum o putere maxima de 460 CP.

Pentru putere, forme sau istorie. Oricine isi doreste zilele acestea un Ford Mustang, drept dovada stand inclusiv faptul ca masina americana e cea mai vanduta sportiva din ultimii trei ani.

Iar sansele ca actuala generatie a legendei din Detroit sa continue intr-un mod similar sunt extrem de mari. Motivul: un facelift care aduce cu sine numeroase noutati la nivel tehnologic.

Printre acestea se numara si urmatoarele: faruri Full-LED, instrumente de bord digitale si configurabile, plus cutie automata cu zece rapoarte. O alta noutate absoluta este instalatia audi B&O Play.

In acelasi timp, versiunea imbunatatita a actualului Ford Mustang anunta si mai multe sisteme de siguranta activa. Inclusiv pilot automat adaptiv ori asistent pentru mentinerea benzii.

Pentru clientii modelului GT, vestile bune continua. Unitatea cu opt cilindri in V si capacitatea de cinci litri, dezvolta acum o putere maxima de 460 CP, pe cand cuplul maxim a crescut pana la 459 Nm.

In schimb, motorul EcoBoost de 2.3 litri a coborat la 290 CP. Afirmatia vizeaza, ce este dreapt, doar varianta comercializata de producatorul auto american pe Batranul Continent.

Pe piata din Romania, versiunea imbunatatita a actualului Ford Mustang porneste de la 38.800 de euro in configuratia cu patru cilindri. De cealalta parte, modelul V8 costa cel putin 44.800 de euro.

In ceea ce priveste urmatorul video, este vorba despre un exemplar in echiparea GT, cu pretul de achizitie de 53.000 de dolari. Din aceasta suma, 13.000 de dolari sunt dotari optionale.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 25 Mai 2018