Masina la care VW doar viseaza. Au fost anuntate preturile oficiale

Masina la care VW doar viseaza. Au fost anuntate preturile oficiale
  • Au fost anuntate preturile noii Hyundai Sonata Hybrid
  • Respectiva masina porneste in SUA de la 27.750 de dolari
  • Echiparea standard va cuprinde inclusiv un panou solar
Distribuie pe Facebook

Echiparea standard cuprinde inclusiv jante pe 16 inch, pornire de la buton si chiar blocuri optice cu tehnologie LED.

Dezvelita oficial inca din vara anului 2019, versiunea cu propulsie hibrida a noii Hyundai Sonata se va vinde peste Ocean, pe piata din SUA, la preturi incepand de la 27.750 de dolari. Sub capota, respectiva masina combina un benzinar aspirat in patru cilindri, de 2.0 litri si 152 de cai putere, cu un motor electric care dezvolta undeva in jurul a 38 kW, dupa cum precizam si acum mai bine de trei luni.

Hyundai Sonata Hybrid - Poze Reale

Puterea maxima a intregului ansamblu se ridica la 192 CP, livrarea valorii in cauza catre rotile de pe puntea fata realizandu-se prin intermediul unei cutii automate cu sase rapoarte, potrivit primelor informatii date publicitatii.

Aceeasi versiune cu propulsie hibrida a noii Hyundai Sonata se mai poate lauda si cu un plafon solar oferit in standard indiferent de echipare, despre care oficialii companiei producatoare precizeaza ca asigura "carburantul" necesar parcurgerii unei distante zilnice de pana la 3.2 de kilometri. Drept urmare, respectiva masina este capabila sa parcurga pana la 1.126 km pe an... doar cu ajutorul soarelui.

In ceea ce priveste echipamentele incluse in pretul de 27.750 de dolari, jantele din aliaj cu diametrul de 16 inch, pornire de la buton sau blocurile optice cu tehnologie LED reprezinta numai cateva astfel de exemple concrete.

Versiunea cu propulsie hibrida a noii Hyundai Sonata mai dispune, chiar si in configuratia de baza, de asistent pentru mentinerea benzii de rulare, display central cu diagonala de opt inch, dar si pilot automat adaptiv ori climatizare cu reglare a temperaturii pe doua zone. Echiparile superioare ale masinii respective promit si instrumente de bord digitale, scaune fata cu functie de ventilatie etc.

Hyundai Sonata Hybrid - Poze Reale

Hyundai Sonata Hybrid - Poze Reale

Hyundai Sonata Hybrid - Poze Reale

Hyundai Sonata Hybrid - Poze Reale

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (13) Poze Hyundai Sonata Hybrid - Poze Reale
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 21 Mai 2020