Masina pe care Ford nu vrea sa o vanda nimanui din Europa. Are un motor turbo de 170 CP si scaune ventilate, dar costa mult mai putin decat o Dacie

Masina pe care Ford nu vrea sa o vanda nimanui din Europa.  Are un motor turbo de 170 CP si scaune ventilate, dar costa mult mai putin decat o Dacie
  • Masina pe care Ford nu vrea sa o vanda nimanui din Europa
  • Are un motor turbo de 170 CP si scaune ventilate, dar costa mult mai putin decat o Dacie
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua cu un sistem de navigatie cu realitate augmentata. Dupa cate se mentioneaza in cadrul unui comunicat disponibil jurnalistilor de profil.

Inceputul acestei veri marcheaza debutul unui nou automobil marca Ford, celebrul constructor american anuntand - in cursul zilei de luni, lansarea modelului Equator Sport. Dedicat cumparatorilor din China, respectivul autoturism, oferit la preturi de vanzare ce pornesc de la echivalentul sumei de 16.109 euro, ia forma unui SUV cu o lungime de 4.630 de milimetri, ce se remarca, la nivelul departamentului exterior, in special prin farurile duble, cu tehnologie LED, si jantele cu diametrul de 19 inch, confectionate din aliaj usor, pe cand interiorul iese numaidecat in evidenta printr-o pereche de ecrane color - fiecare cu diagonala de 12.3", un set de scaune cu functii de actionare electrica, incalzire, ventilatie, o tapiterie realizata din piele veritabila.

Din pachet nu lipsesc, mai mult ori mai putin surprinzator, nici volanul sport, in trei spite, instalatia de climatizare cu reglarea automata, pe doua zone, a temperaturii sau incarcatorul wireless pentru dispozitivele mobile - lista principalelor puncte de atractie cuprinzand inclusiv ingrediente precum navigatie cu realitate augmentata, acces fara cheie, camera video pentru mersul in marsarier, cruise control adaptiv, franare autonoma de urgenta, asistent pentru mentinerea benzii de rulare. Si, nu in ultimul rand, monitorizare unghi mort - dupa cate se precizeaza in comunicatul pus la dispozitia presei de specialitate.

Asteptat sa isi faca aparitia in showroomuri in perioada imediat urmatoare, pana la sfarsitul anului 2024, noul Equator Sport isi va intampina cumparatorii de pe piata chineza intr-o singura versiune de motorizare - unica varianta oferita bucurandu-se de serviciile unui 1.5 EcoBoost sinonim cu un total de 170 de cai putere. Atat timpul caracteristic probei 0 - 100 km/h, cat si valoarea specifica vitezei de top reprezinta, pentru moment, doar un mister, compania producatoare alegand sa faca cunoscut - doar consumul mediu de carburant, care se ridica la 7.5 litri la 100 de kilometri.

Ford Equator Sport

Ford Equator Sport

Ford Equator Sport

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Ford Equator Sport
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 9 Iulie 2024