Masina pe care SEAT o construieste la fabrica Volkswagen din Wolfsburg. GALERIE FOTO

Masina pe care SEAT o construieste la fabrica Volkswagen din Wolfsburg. GALERIE FOTO
  • SEAT publica noi fotografii oficiale cu modelul Tarraco
  • Acesta este cel mai mare SUV oferit vreodata de spanioli
  • Gama de motorizari cuprinde unitati turbo cu pana la 190 CP
Distribuie pe Facebook

Gama de motorizari a noului Tarraco va include, cel putin la momentul lansarii oficiale, unitati turbo cu patru cilindri si pana la 190 CP.

Anuntat inca de la mijlocul lunii septembrie, noul SEAT Tarraco marcheaza doua premiere absolute pentru compania spaniola: este cel mai mare SUV vandut vreodata de catre aceasta si, totodata, primul automobil oferit alaturi de control prin gesturi, plus sistemele active Pre-Crash Assist si Rollover Assist.

In acelasi timp, modelul construit pe deja celebra platforma MQB a Grupului Volkswagen se mai poate lauda si ca fiind primul produs din afara ofertei marcii VW... pe care fabrica Volkswagen il asambleaza din 1998 incoace.

SEAT Tarraco - Galerie Foto

SEAT Tarraco - Galerie Foto

Lasand in urma aceste aspecte si trecand mai departe, descoperim ca noul SEAT Tarraco mizeaza pe un design familiar la exterior, cu mai multe detalii angulare. De cealalta parte, interiorul pentru sapte persoane atrage atentia in special prin display-ul central care, pentru prima oara, nu mai este integrat in bord.

Sub capota, cel mai mare SUV vandut vreodata de compania spaniola adopta trei motorizari turbo complet diferite, dintre care doua benzinare (1.5 TSI de 150 CP si 2.0 TSI de 190 CP) si numai un singur diesel (2.0 TDI cu 150 sau 190 CP).

Fisa cu specificatii tehnice este completata, in functie de unitatea regasita in compartimentul motor, fie de o cutie manuala cu sase rapoarte, fie de o transmisie automata cu dublu ambreiaj si sapte trepte de viteza, care lucreaza alaturi fie de un sistem de tractiune fata, fie de un sistem de tractiune integrala.

Exceptand elementele anterior mentionate, noul SEAT Tarraco mai dispune - in standard sau optional, si de faruri Full-LED, suspensie ajustabila, instrumente de bord digitale, incarcare wireless a telefonului mobil sau difuzoare Beats.

SEAT Tarraco - Galerie Foto

SEAT Tarraco - Galerie Foto

SEAT Tarraco - Galerie Foto

SEAT Tarraco - Galerie Foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (120) Poze SEAT Tarraco - Galerie Foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 23 Noiembrie 2018