Mazda anunta un concept nou pentru Frankfurt

Mazda anunta un concept nou pentru Frankfurt
  • Automobilul se bucura de designul KODO
  • La Frankfurt va fi prezenta toata gama de autoturisme
  • Noul roadster MX-5 va putea fi admirat in standul Mazda
Distribuie pe Facebook

Mazda vine in 2015 la Salonul Auto de la Frankfurt cu o noutate. E vorba de conceptul care poarta numele de Koeru, concept ce anunta un nou crossover destinat mediului urban.

Mazda va prezenta noul model Koeru, in premiera mondiala, la cea de-a 66 editie a Salonului Auto de la Frankurt. Noul concept SUV crossover este o declaratie curajoasa intr-un segment din ce in ce mai popular si mai competitiv.

Koeru, in limba japoneza se traduce prin „a depasi”, „a trece dincolo de limite”, si este un nume potrivit pentru cea mai recenta creatie a japonezilor de la Mazda, destinata unei piete a SUV-urilor crossover aflata in crestere. Compania isi propune sa depaseasca standardele existente si sa ridice stacheta spre performanta si eficienta.

Beneficiind de design-ul KODO – Sufletul miscarii – Koeru exprima puterea si vitalitatea unui pradator, alaturi de un nivel unic de rafinament. Cea mai recenta si completa tehnologie SKYACTIV asigura performante remarcabile de dinamica, siguranta si consum, fara a compromite placerea de a conduce specifica Mazda.

Producatorul de masini expune, de asemenea, la Frankfurt, gama de modele de generatie noua MX-5 echipata cu accesorii, precum si mai multe motoare SKYACTIV.

Pe langa acest concept inedit, Mazda mai vine la Frankfurt cu noul roadster MX-5, Mazda CX-3, 2015 Mazda CX-5, Mazda6, Mazda2 si Mazda3. In plus, vor fi aratate tehnologiile SKYACTIV-G 2.5, SKYACTIV-D 2.2 & SKYACTIV-D 1.5. Salonul este deschis publicului intre 17 si 27 septembrie.

Distribuie pe Facebook
mai multe